Τίμος Κωστόπουλος και Μάνος Τσουλούφρης συνεχίζουν να στηρίζουν τους κατοίκους της Αγίας Παρασκευής

Πολλές φορές έχουμε γράψει και έχουμε μιλήσει δημόσια για την κοινωνική προσφορά του Αντιδημάρχου Οικονομικών, κ. Τίμου Κωστόπουλου. Έχουμε αναφερθεί πολλάκις και στην ευγενική προσφορά των φίλων του τόσο όσον αφορά το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, όσο και περιστασιακές προσφορές προς τους δημότες.

Όπως μας ενημερώνει ο κ. Κωστόπουλος με σχόλιό του σε ιστό κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μάνος Τουλούφρης για μία ακόμη φορά προσέφερε κουπόνια δωρεάν γευμάτων για τις ανάγκες των ευπαθών συνδημοτών μας. Πρόκειται για τον Πρόεδρο της Dominos σε Ελλάδα και Κύπρο και δεν είναι η πρώτη φορά που συνδράμει την Αγία Παρασκευή.

Ο κ. Κωστόπουλος μιλάει για μια ευχάριστη έκπληξη:

«Μια ευχαρίστηση έκπληξη με περίμενε σήμερα στο γραφείο μου. Συγκεκριμένα ο παλιός μου συμφοιτητής και αδελφικός  φίλος Μάνος Τσουλούφρης, Πρόεδρος της Dominos σε Ελλάδα και Κύπρο, γιος του gentleman του επιχειρείν Παύλου Τσουλούφρη, προσέφερε κουπόνια δωρεάν γευμάτων για τους συνδημότες  μας που το έχουν ανάγκη! Συνεχίζουμε μαζί με τον Δήμαρχο της ουσίας και των έργων Βασίλη Ζορμπά! Γιατί η Αγία Παρασκευή είναι η ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Πιστεύουμε ότι οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους. Οι δύο φίλοι δεν έχουν την ανάγκη από τα δικά μας ευχολόγια για να δείξουν το ήθος, την ευαισθησία και την αγωνία τους για τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Ο δε κ. Κωστόπουλος φαίνεται ότι συνεχίζει να νοιώθει την ευθύνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου παρόλο που έχει αναλάβει διαφορετικά καθήκοντα. Ο κ. Αντιδήμαρχος συνεχώς επιβεβαιώνει ότι οι κινήσεις του δεν είναι για το θεαθήναι, αλλά έχουν σκοπό και διάρκεια. Και στον τομέα των Οικονομικών ανταποκρίνεται επάξια, με μεγάλη επιτυχία και με σημαντικά αποτελέσματα για τα έσοδα του Δήμου.