Το 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού γέμισε την πλατεία με μελωδίες και πλήθος πολιτών (VD)

Ερμηνεύει: Βασίλης Κωστόπουλος, Διευθύνει: Αντώνης Καραντζίκης

Πλήθος κατοίκων απόλαυσε χθες το βράδυ μια εξαιρετική εκδήλωση με τίτλο “Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή” που εντάσσεται στο 1ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ που διοργανώνει ο ΠΑΟΔΑΠ . Ήταν η δεύτερη εκδήλωση και αυτή τη φορά τους πολίτες διασκέδασαν το Δημοτικό Ωδείο Αγίας Παρασκευής και η Δημοτική Μουσική Σχολή Σπάτων.

Με τις μελωδικές φωνές τους απέδωσαν τραγούδια αφιερωμένα στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση η Γρηγορία Δέδε, ο Βασίλης Κωστόπουλος και μαθητές τους.

Συμμετείχαν οι Παιδικές Χορωδίες και οι Ορχήστρες των δύο Δήμων.

Η ηθοποιός Θεοδώρα Σιάρκου ήταν στο ρόλο της αφηγήτριας.

Μεταξύ των πολιτών είδαμε τον κ. Γιάννη Μυλωνάκη (επικεφαλής των ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ), την πρώην αντιδήμαρχο Τ.Υ., κ. Ελισάβετ Πετσατώδη, το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, κ. Λεωνίδα Παπασταθόπουλο και τον πρώην αντιπρόεδρο ΠΑΟΔΑΠ, κ. Αριστοτέλη Σερκεδάκη.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται με επιχορήγηση του Υπουργείου Πολιτισμού και η Είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους τους πολίτες.

Μέχρι στιγμής η επιτυχία του είναι δεδομένη, το αποδεικνύει άλλωστε η μεγάλη προσέλευση κάθε βράδυ. Ήταν καιρός να αποκτήσει και η πόλη μας ένα πολιτιστικό θεσμό που θα εδραιωθεί και θα μπορέσει να συναγωνιστεί σταδιακά τα φεστιβάλ των όμορων δήμων.

Διασκεδάζουμε με ασφάλεια, κρατώντας τις αποστάσεις, σε εξωτερικό χώρο!

Ακολουθούν:

  • Κυριακή 27 Ιουνίου – Ορατόριο “Ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν” – κεντρική πλατεία, ώρα 9 μ.μ.
  • Τετάρτη 30 Ιουνίου – θεατρική παράσταση “Μαντώ: La bella Greca” – πάρκο Νεαπόλεως, 9 μ.μ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ