29 θετικά κρούσματα σε 745 ελέγχους Rapit test του ΕΟΔΥ στην πλατεία Αγίας Παρασκευής

Με μεγάλη προσέλευση των δημοτών της πόλης μας πραγματοποιήθηκε το Kυριακή 18 Ιουλίου 2021, στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής,  διενέργεια Rapid Tests από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ελέγχθηκαν 745 συνάνθρωποί μας, εκ των οποίων βρέθηκαν (29) θετικοί στον κορονοϊό. (3.89%) αφορούν σε 13 άνδρες και 16 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 37 έτη

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμπολίτες μας που εξετάστηκαν, τηρώντας με τον καλύτερο τρόπο όλα τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, αλλά και τους υπαλλήλους του Δήμου Αγίας Παρασκευής, οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να πραγματοποιηθούν οι έλεγχοι χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.

Επίσης, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες τόσο στον ΕΟΔΥ και το ιατρικό του προσωπικό, που για μία ακόμα φορά βρέθηκε στην πόλη μας, όσο και στην Περιφέρεια Αττικής που με την συνδρομή και τη συνεργασία της πραγματοποιήθηκε η όλη διαδικασία. 

Αξίζει να τονιστεί πως:

*Tην 9 Ιουλίου 2021 την κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, είχαν πραγματοποιηθεί 626 συνάνθρωποί μας, εκ των οποίων βρέθηκαν δεκατρείς (13) θετικοί στον κορονοϊό.Ο μέσος όρος ηλικίας των δημοτών που βρέθηκαν θετικοί είναι τα 50 έτη, ενώ οι επτά (7) είναι γυναίκες και οι έξι (6) άντρες.

*Την 19η Μαρτίου 2021, στο Δημαρχείο της πόλης, είχαν πραγματοποιηθεί 333 έλεγχοι και είχαν ανιχνευτεί τέσσερα (4) θετικά κρούσματα.

*Την 6η Φεβρουαρίου 2021, στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, είχαν πραγματοποιηθεί 690 έλεγχοι και είχαν βρεθεί τέσσερα (4) θετικά κρούσματα.

* Την 11ην Δεκεμβρίου 2020, είχαν 179 έλεγχοι (με την μέθοδο DRIVE THROUGH) χωρίς να έχει βρεθεί κανένα θετικό κρούσμα