Απάντηση Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά στην Ηλέκτρα Αντωνοπούλου -Η διοίκηση του Δήμου, σέβεται τον εαυτό της και τους δημότες

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση σχετικά με την επιστολή παραίτησης της κας Ηλέκτρας Αντωνοπούλου-Πανάγου.  

Αναλυτικά: 

“Η διοίκηση του Δήμου, σέβεται τον εαυτό της και τους δημότες και ακολουθεί κανόνες που τηρούνται από το σύνολό της. Οι κανόνες, οι οποίοι αφορούν το μείζον θέμα της προστασίας της δημόσιας υγείας, πρέπει να εφαρμόζονται από όλους μας με θρησκευτική ευλάβεια. 

Για τον λόγο αυτό, με πρόσφατη προτροπή μου, επισήμανα ότι δεν είναι δυνατόν το προσωπικό των παιδικών σταθμών, το οποίο έρχεται σε επαφή καθημερινά με πολλά μικρά παιδιά, να παραμένει ανεμβολίαστο. 

Κατά μείζονα λόγω δεν θα μπορούσε να παραμείνει ανεμβολίαστο και το διοικητικό προσωπικό, το οποίο έχει ορισθεί από εμένα προσωπικά να διοικήσει το Νομικό Πρόσωπο των ΠΑΙΣΔΑΠ, καθότι αυτό θα καθιστούσε ολόκληρη τη Δημοτική Αρχή αναξιόπιστη.  

Το γεγονός αυτό επισήμανα την Παρασκευή, 30 Ιουλίου, στην Πρόεδρο των ΠΑΙΣΔΑΠ, κα Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, καθιστώντας της σαφές ότι την όρισα στη θέση αυτή για να εκπροσωπήσει τη Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο και όχι για να ακολουθεί προσωπικές πολιτικές και πεποιθήσεις.Της διευκρίνισα, ότι δεν την υποχρεώνω να εμβολιαστεί, εφόσον όμως διαφωνεί με την πολιτική της Δημοτικής Αρχής, δεν έχει παρά να υποβάλλει την παραίτησή της.  Την ευχαριστώ για τις όποιες υπηρεσίες προσέφερε κατά την διάρκεια της άσκησης των καθηκόντων στα οποία την όρισα και της εύχομαι υγεία και καλή τύχη σε ότι ασχοληθεί.

 Για όλα τα άλλα δε, με τα οποία θέλησε να “εμπλουτίσει” την επιστολή παραίτησής της θα κριθούμε όλοι!”

 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΖΟΡΜΠΑΣ 

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ