Γιάννης Σερκεδάκης: Νέες προκλήσεις

Η αδράνεια και η αδιαφορία στα προβλήματα της Αντισφαίρισης πρέπει να τερματιστεί άμεσα. Το ίδιο και η αφωνία πάνω σε καίρια θέματα.

Το Τένις βρίσκεται σε μεταίχμιο. Βρίσκεται ανάμεσα στην παλιά και στην νέα εποχή. Ανάμεσα στο παρελθόν και στο μέλλον που πρέπει να διαμορφωθεί.

Το ΔΣ βρίσκεται επίσης στο δικό του μεταίχμιο. Από την ικανότητα του να κατανοήσει τις αναγκαιότητες που υπάρχουν σήμερα και να ορίσει ένα νέο ορίζοντα προσδοκιών για την προοπτική της Αντισφαίρισης στα νέα δεδομένα και τις νέες προκλήσεις που μας έχουν φέρει οι επιτυχίες της Μαρίας και του Στέφανου.

Πρέπει τις ευκαιρίες που διαμορφώνονται να διαθέτει την ικανότητα να τις αδράξει και να τις αξιοποιήσει.

Από αυτά θα εξαρτηθεί όχι μόνο η δική του επιτυχία αλλά και η επιτυχία της ελληνικής Αντισφαίρισης στην πορεία προς το μέλλον.

Σαφέστατα πρέπει να υπάρξουν συμμαχίες που να μπορούν να συγκροτήσουν και να στηρίξουν ένα ενιαίο μέτωπο ενάντια στην αδράνεια και την αδιαφορία δημιουργώντας την συμμαχία των πιο δημιουργικών δυνάμεων που να είναι αποφασισμένες να στηρίξουν συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις με μεταρρυθμιστική πνοή.

Δυστυχώς για την υλοποίηση των προγραμματικών θέσεων το καθήκον αυτό ανήκει σε μια διαφορετική ολότελα ηγεσία σε ένα διαφορετικό ΔΣ

ΣΕΡΚΕΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Προέδρος Ομίλου Αντισφαίρισης Αγ. Παρασκευής