Νίκος Ζόμπολας: Κύριε Σταθόπουλε, «δεν έχετε καμία επαφή με τη νεολαία»

Κατά τον κύριο Σταθόπουλο ότι έργο γίνεται στον δήμο μας είναι δικό του, ούτε καν της παράταξης του, δικό του μόνο. Ακόμα χειρότερα, κατά τον ίδιο, δεν δικαιούται να κάνει έργο η παρούσα δημοτική αρχή και θέλει να τον μνημονεύουμε παντού.

Ξεπερνώντας τα όρια μισαλλοδοξίας, έπαρσης αλλά και ματαιοδοξίας και εγωπάθειας, όλα αυτά μαζί, χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα μετά τις εκλογές, για να μας πείσει ότι μπορεί να μην πρόλαβε να «ολοκληρώσει» ούτε ένα σημαντικό έργο για την πόλη μας επί 5 χρόνια (πραγματικό κατόρθωμα), αλλά το πνεύμα του, του πρώην δημάρχου, συνεχίζει να κυβερνάει τον δήμο.

Θέλει να συνεχίσουμε να του φερόμαστε σαν δήμαρχο. Αυτό ξεπερνάει τα όρια του σεβασμού, τον ακυρώνει για την ακρίβεια.

Αφού δεν έκανε το παραμικρό για τους νέους μας 5 χρόνια, αφού καταψήφισε και το Κέντρο Νεολαίας που προτείναμε, δεν έχει συμμετάσχει ποτέ κανένας νέος από την παράταξη του σε δράσεις της ομάδας εθελοντών νεολαίας, σνόμπαρε το επιτυχημένο Φεστιβάλ Νεολαίας και δεν παρέστη καν στις βραβεύσεις των νέων μας, θέλει να εκπροσωπεί και τους νέους με τους οποίους δεν έχει καμία επαφή, παρά να υπερασπίζεται «ψεύτικα προφίλ» που εξυβρίζουν όλη μέρα σε συγκεκριμένες ομάδες κοινωνικών δικτύων. Με αυτούς τους δήθεν νέους ταυτίζεται ο πρώην δήμαρχος. Μπράβο για το ήθος του.

Εμείς συνεχίζουμε με την απλή νεολαία, την μη οργανωμένη, την μη πολιτικοποιημένη αλλά ενεργή. Την πλειοψηφία της νεολαίας δηλαδή.

Κύριε Σταθόπουλε, το χάσατε το παιχνίδι ήδη, θα είστε και πρώην και τέως δήμαρχος για πάντα.

Νικόλαος Ζόμπολας

Αντιδήμαρχος Νεολαίας

.

Τα όσα αναγράφονται στο ανωτέρω άρθρο, οι θέσεις και οι απόψεις εκφράζουν καθαρά τον συγγραφέα ή τους συγγραφείς του και δεν υιοθετούνται απαραίτητα από το aparaskevi-images.gr.