Την ενίσχυση «Στο Χαμόγελο του παιδιού» η ΕΥΔΑΠ με την δημιουργία Ωτορινολαρυγγολογικού ιατρείου & Κοινωνικού Πολυϊατρείου στην Αγία Παρασκευή

H ΕΥΔΑΠ Α.Ε (Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Πρωτευούσης), στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού και της βιώσιμης επιχειρηματικής της δράσης, έχει εντάξει τον άνθρωπο, τον σεβασμό των ανθρώπινων αξιών και τη δέσμευσή της στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης στις βασικές της προτεραιότητες. Προς αυτή την κατεύθυνση, για μία ακόμη φορά, αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στο έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κάθε παιδί θύμα υγείας, θύμα βίας, θύμα φτώχειας, θύμα εξαφάνισης.
 
Συγκεκριμένα, μέσω της χορηγίας της ύψους 11.733,75 € συνέβαλε σημαντικά στη δημιουργία του άρτια εξοπλισμένου Ωτορινολαρυγγολογικού ιατρείου του Κοινωνικού Πολυϊατρείου που λειτουργεί στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης, «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ» στην Αγία Παρασκευή.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Οργανισμού Κώστας Γιαννόπουλος ανέφερε: «Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε. για τη διαχρονική και ουσιαστική προσφορά της στο έργο του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που βρίσκεται σε ανάγκη και κίνδυνο. Συγκεκριμένα, η ΕΥΔΑΠ, αναγνωρίζοντας το έργο του Οργανισμού μας, συνέβαλε σημαντικά στη δημιουργία του άρτια εξοπλισμένου Ωτορινολαρυγγολογικού ιατρείου του Κοινωνικού Πολυϊατρείου που λειτουργεί στο Πανελλήνιο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο άμεσης Κοινωνικής και Ιατρικής Επέμβασης, «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ» στην Αγία Παρασκευή. Πρόκειται για μία πολύτιμη για εμάς προσφορά, η οποία συμβάλλει τα μέγιστα στην εύρυθμη και ποιοτική λειτουργία των υπηρεσιών ιατρικής υποστήριξης για κάθε παιδί με προβλήματα υγείας και προβλήματα διαβίωσης».

Το Κοινωνικό Πολυϊατρείο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο Παιδιατρικό, Οφθαλμολογικό  Ωτορινολαρυγγολογικό ιατρείο και Οδοντιατρείο, καλύπτοντας δωρεάν τις ανάγκες παιδιών με προβλήματα υγείας, δίνοντας έμφαση σε αυτά που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης ή βιώνουν για τον οποιαδήποτε λόγο κοινωνικό αποκλεισμό.

Περισσότερες πληροφορίες:
«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Γραφείο Τύπου Τηλ.11040
press@hamogelo.gr