Φώφη Γεννηματά-Δεν θα συμμετάσχω στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής» αναφέρει σε δήλωσή της – Ηανακοίνωση του  νοσοκομείου – Ανδρουλάκης: Αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα – Λοβέρδος: Είμαι κοντά της ως σύντροφος και αγαπημένος φίλος

Η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Μετά από εκτενείς εξετάσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Η κυρία Γεννηματά δίνει νέα μάχη με τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας της επιδρά και στην εσωκομματική κούρσα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, καθώς η μέχρι σήμερα επικεφαλής της παράταξης απέσυρε την υποψηφιότητά της.

Σε επικοινωνία με τους στενούς της συνεργάτες, η κυρία Γεννηματά εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα κερδίσει και αυτή τη μάχη.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η κυρία Γεννηματά αναφέρει τα εξής:

Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου, που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης. 

Χθες, σε ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, ανέφερε ότι, λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας, δεν μπόρεσε να δώσει το «παρών» σε εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ.