Έναρξη ηλεκτρονικών κρατήσεων για την συναυλία του ΠΑΟΔΑΠ, “Ο Βαφτιστικός”

Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική κράτηση θέσεων (στο τέλος του κειμένου, η διαδικασία), για την συναυλία που διοργανώνει ο ΠΑΟΔΑΠ, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 8 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Γραβιάς 6). Θα παρουσιασθεί από την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ, υπό την διεύθυνση του Γιώργου Αραβίδη , η οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη”Ο βαφτιστικός”.

Ερμηνεύουν οι κορυφαίοι λυρικοί: Μίνα Πολυχρόνου, Αντώνης Κορωναίος, Μαίρη Κατσούρα, Νίκος Καραγκιαούρης. Αφήγηση Λευτέρης Ελευθερίου.

Για την αποφυγή συνωστισμού κατά την είσοδο, η προσέλευση στον χώρο θα γίνεται από 7 μ.μ. έως 7.50 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες. Οι θέσεις είναι περιορισμένες (250 άτομα).

Η διαδικασία της ηλεκτρονικής κρατήσεως:

1. Πατάμε στο link και μπαίνουμε στην πλατφόρμα

2. Δηλώνουμε αριθμό θέσεων (έως 2)

3. Πατάμε “Δηλώστε συμμετοχή”

4. Τσεκάρουμε τη θέση ή τις θέσεις που θέλουμε (πράσινο χρώμα), κάνοντας κλικ πάνω τους. (Ανάμεσα στις θέσεις, υπάρχουν υποχρεωτικά 2 κενά καθίσματα)

5. Γράφουμε το ονοματεπώνυμό μας και το email μας

6. Κάνουμε κλικ στο ότι αποδεχόμαστε τους όρους

7. Πατάμε “ολοκλήρωση”

Είμαστε έτοιμοι. Στο κάτω μέρος, εμφανίζεται το ή τα εισιτήρια, τα οποία εκτυπώνουμε. Στο email μας θα έλθει και η επιβεβαίωση της κρατήσεως, στο οποίο υπάρχουν οδηγίες για την αποθήκευση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στο κινητό μας.

Κατά την προσέλευση, κρατάμε το εισιτήριο, το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νοσήσεως και την ταυτότητά μας, τα οποία επιδεικνύουμε στα αρμόδια για τον έλεγχο άτομα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του Αμερικανικού Κολλεγίου.

Μέσω της πλατφόρμας, υπάρχει η δυνατότητα ακυρώσεως της κρατήσεως.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

https://www.eventora.com/el/Events/paodap-vaftistikos