Γ.Σ.Α.Π. – Από το Ναδίρ στο Ζενίθ οι γυναίκες -Tρίτη σερί νίκη οι Νεάνιδες

Στο αγωνιστικό ναδίρ έφτασαν οι γυναίκες στην Σαντορίνη την Κυριακή 24/10 με τους 37 πόντους που πέτυχαν, αλλά σήμερα μας αποζημίωσαν πετυχαίνοντας 68 σε βάρος των Μελισσίων στο Κοντόπευκο! Την Δευτέρα οι νεάνιδές μας πέτυχαν την τρίτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα εκτός έδρας σε βάρος του Ιωνικού . Οι κορασίδες μας στην Α κατηγορία είχαν ρεπό, ενώ οι παγκορασίδες μας το Σάββατο 23/10 στο πρωτάθλημα Γ κατηγορίας που συμμετέχουν λίγο έλλειψε να πετύχουν την πρώτη τους νίκη. Το βάπτισμα του πυρός πήραν  και τα μίνι μας με μία καλή εμφάνιση στον Άγιο Νικόλαο.

                                                          Α. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1.  ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΓΣΑΠ : 52-37

  Δεκάλεπτα: 16-09, 29-17, 42-29, 52-37

Στο πρώτο για την ομάδα μας παιχνίδι στα πλαίσια του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών τη φετινή σεζόν δεν καταφέραμε να πάρουμε το ροζ φύλλο. Τα πολύ άσχημα ποσοστά στην επίθεση καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Είναι ένα παιχνίδι που καλό θα ήταν να μας γίνει μάθημα. Στα θετικά από το  ταξίδι η άψογη φιλοξενία των γηπεδούχων, τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για όλα.

ΓΣΑΠ (Τασιόπουλος): Πενέλη 2, Στούπα 5(1), Χατήρα, Τσιαδή 12, Ακρίβου 4, Ευαγγελάτου 6(1), Σακουλάκη 4(1), Καράμπελα, Γρίσπου 4.

2. ΓΣΑΠ-ΜΕΛΙΣΣΙΑ: 68-62

  Δεκάλεπτα 13-19,26-16,14-14,15-13

    Διαιτητές: Αδαμόπουλος, Πετράκης (με λάθη σε βάρος μας)

 Φαίνεται ότι όντως το πάθημα της Σαντορίνης μας έγινε μάθημα. Μετά το πρώτο  δεκάλεπτο που επικράτησε η νευρικότητα, στη συνέχεια οι αθλήτριές μας με ένα ξέσπασμα

μπήκαν μπροστά στο σκορ και το προβάδισμα το κράτησαν μέχρι το τέλος. Μαχητικές, χωρίς σοβαρά λάθη, με συνέχεια και διάρκεια στο παιχνίδι τους απέδειξαν ότι άξιζαν την νίκη και ότι είναι ικανές για περισσότερα πράγματα. Όλες όσες χρησιμοποιήθηκαν ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω στις ανάγκες του αγώνα με πολύ καλή άμυνα και σκόραραν όλες.

Είμαστε σίγουροι ότι και την Κυριακή 31/10 στις 17.00 που παίζουμε στην έδρα μας με τον ισχυρό Κρόνο Αγίου Δημητρίου θα δείξουμε το ίδιο πάθος και την ίδια προσήλωση στον στόχο.

ΓΣΑΠ(Τασιόπουλος):Πενέλη, Στούπα 19(1),Χατήρα 3,Τσιαδή 11(1), Ακρίβου 2,Ευαγγελάτου 3(1),Μήτση,Τριανταφύλλου 6,Σακουλάκη 6(2),Καράμπελα 4,Γρίσπου 14(1), Μητροπούλου

Β. ΟΙ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΜΑΣ

ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ – ΓΣΑΠ: 36 – 47 (7-13,11-10,10-14,8-10)

Άλλη μια νίκη πρόσθεσαν οι νεανίδες μας το βράδυ της Δευτέρας. Τα κορίτσια μας φαίνεται ότι μας είδαν νυσταγμένους στην εξέδρα από το προχωρημένο της ώρας και προσπάθησαν να μας κρατήσουν ζωντανό το ενδιαφέρον, δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να είναι μέσα στο παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα,αν και θα μπορούσαν να «τελειώσουν» τον αγώνα νωρίτερα. Την επόμενη εβδομάδα θα εκμεταλευτούμε το ρεπό μας για ανασύνταξη δυνάμεων πριν τους δύο πολύ σημαντικούς αγώνες που έπονται για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Την Δευτέρα 8/11/2021 θα επισκεφθούμε το κλειστό του Γέρακα όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Κρόνο στις 21:45.

ΓΣΑΠ (Χατήρας): Πενέλη 15(2),Χατήρα 13,Κέντρου,Κυρκοπούλου 6(1),Μήτση, Κακοσούρη 5, Κοντογιωργάκη, Χριστοπούλου 6(1),Μητροπούλου, Κεΐσογλου 2,Αλεξάνδρου, Κανιστρά.

Γ. ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΜΑΣ

Στο πρωτάθλημα Γ κατηγορίας Κορασίδων  της ΕΣΚΑ ο Σύλλογός μας συμμετέχει με την ομάδα των παγκορασίδων του με βασικό στόχο την βελτίωση των αθλητριών και την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών μετά και την περίοδο δύο ετών απραξίας.

ΓΣΑΠ-ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ: 35-38

Tο Σάββατο  23/10  διεξήχθη ο δεύτερος αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ. Τα κορίτσια μας μπήκαν πολύ πιο συγκεντρωμένα στον αγώνα σε σύγκριση με την  την προηγούμενη αγωνιστική. Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι με συχνές εναλλαγές στο σκορ και πολύ αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι δύο ομάδες ήταν σε όλη την διάρκεια του αγώνα κοντά στο σκορ. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες στην τελευταία επίθεση. Το επόμενο Σάββατο 30/10 παίζουμε πάλι στο γήπεδο μας με την Φιλοθέη σε ένα παιχνίδι που αναμένεται επίσης συναρπαστικό.

 ΓΣΑΠ(Βασίλης Μπούντας): Συρίγου, Τούτση, Νίκου, Μπουρμά, Βερτοπούλου, Παραπαγκίδου,  Μωραϊτη, Μαλισόβα, Μητροπέτρου, Κεχρή, Οικονόμου, και Τοτού.

Δ. ΤΑ ΜΙΝΙ ΜΑΣ

ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΛ.-ΓΣΑΠ:50-26 (15-2,9-5,4-4,10-11,12-4)

Την Κυριακή που μας πέρασε ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και οι μικρές μας αθλήτριες των μίνι μετά από έναν περίπου χρόνο, με πολλές από τις  αθλητριές μας να συμμετέχουν για πρώτη φορά σε επίσημο τουρνουά. Η προσπαθειά τους ήταν εξαιρετική και για τρία οκτάλεπτα ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, με όμορφες ατομικές και ομαδικές προσπάθειες. Συγχαρητήρια στην προπονητριά μας και τις μικρές της για την προσπαθειά τους. Την επόμενη Κυριακή στις 14:15 υποδεχόμαστε την Ακαδημία Ραφήνας.

ΓΣΑΠ(Ναζίρη):Πάγια,Πολυμένου,Κασκαβέλη,Καραπατή,Ανδρεούλη,Σεφερλή,Μαρτάκη,

Γρηγοριάδη, Ζαγλανίκη, Πολυχρονοπούλου, Κοντογιώργη.