Νίκος Ζόμπολας – Σκληρά μηνύματα στους «απέξω» & τους «από μέσα», κριτικές, σχέδια και αποκαλύψεις για το μέλλον (VD)

Βρισκόμενοι στο μέσο σχεδόν της δημαρχιακής θητείας και με το βλέμμα στις εκλογικές αναμετρήσεις του 2023, συναντηθήκαμε με τον Αντιδήμαρχο Νεολαίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, κ. Νικόλαο Ζόμπολα. Με τον κ. Ζόμπολα έχουμε συνομιλήσει και στο παρελθόν και ενίοτε προέκυπταν σημαντικές ειδήσεις. Όμως αυτή τη φορά ήταν σαφώς πιο αποκαλυπτικός από ποτέ και με κριτική διάθεση.

Ήταν μια συζήτηση με πολύ σοβαρά μηνύματα και κριτικές απόψεις που πιθανά να προκαλέσουν αντιδράσεις.

Ο κ. Ζόμπολας έστειλε μηνύματα στους «απέξω» αλλά και στους «από μέσα»;

Ποιοι είναι αυτοί που του επιτίθονται και τι απαντάει;

Όμως παρουσίασε και φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον της πόλης.

Μιλώντας στο aparaskeviimages.gr και στη Λένα Μαρκή,  δεν περιορίστηκε στον τομέα της νεολαίας, αλλά για πρώτη φορά αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται ή προγραμματίζονται και σε αυτά που πρέπει να δοθεί προτεραιότητα κατά την άποψή του. Σχολίασε την επικοινωνιακή πολιτική της δημοτικής Αρχής, τονίζοντας πως, μεταξύ άλλων, δύο σημαντικά για την πόλη master plans δεν επικοινωνήθηκαν στους πολίτες και οι περισσότεροι δεν τα έχουν ακούσει καν. Η καθημερινότητα, είπε, βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των δημοτών στις δημοσκοπήσεις.

Τι συμβαίνει με την καθημερινότητα στην Αγία Παρασκευή;

Υπάρχει επικοινωνία με τον κόσμο;

Γιατί ο αθλητισμός είναι «υπό του μηδενός»;

Ποια η άποψή του για το Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά;

Είναι μερικές από τις ερωτήσεις που απαντά ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας.

Αναφέρθηκε και στο θέμα των εργαζομένων του Δήμου, την έλλειψή τους, τα προβλήματα που δημιουργούνται και για το ποιος φταίει γι’ αυτά.  

Η Είδηση: Μιλήσαμε για το ρόλο της νεολαίας και για το φιλόδοξο πρόγραμμα που ετοιμάζει σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ μέσω του προγράμματος επιχειρηματικότητας «Αρχιμήδης» και την επικοινωνία με την Microsoft, κάνοντας την Αγία Παρασκευή μία από τις δύο πόλεις της Ελλάδας που το εφαρμόζουν.

Υπήρξε ξεκάθαρος και αυστηρός κριτής όταν μιλήσαμε για τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

Ποια είναι τα προσόντα που οφείλουν να έχουν όσοι διεκδικούν την ψήφο των δημοτών;

Θα υπάρξουν ενώσεις ή διαλύσεις ενόψει των εκλογών του 2023;

Στη συζήτηση τέθηκαν και οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και τα αποτελέσματα για τη ΔΗΜ.ΤΟ Αγίας Παρασκευής.

Ουσιαστικά ο χρόνος φάνηκε λίγος για μια τόσο ενδιαφέρουσα συζήτηση, όμως ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον.

Είναι αλήθεια ότι ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Ζόμπολας μίλησε με αυτογνωσία και σιγουριά. Έδειξε ότι στέκει γερά στα πόδια του, είναι εξωστρεφής, έχει σχέδια για τη νεολαία, παρακολουθεί όσα συμβαίνουν γύρω του και έχει τεκμηριωμένη άποψη. Διαθέτει σύγχρονες αντιλήψεις και μπορεί να συγχρονιστεί με τις τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής δημιουργώντας ένα ποιοτικό μέλλον για την πόλη.