Στα «Βραβεία Επιχειρηματικότητας και καινοτομίας» παρευρέθηκε Αντιδήμαρχος Νεολαίας κ. Ζόμπολας

Ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας κ. Ζόμπολας παρευρέθηκε στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση «Βραβεία Επιχειρηματικότητας και καινοτομίας» από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και συναντήθηκε με τον πρόεδρο ΚΕΕ Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και της  ΓΣΕΒΕΕ Γιώργο Καββαθά, παρουσία της ΠτΔ και υπουργών. 

Ήταν μια ωραία και αισιόδοξη βραδιά και κυρίως για τους νέους και αυτούς που έχουν νέες ιδέες και προσπαθούν να εφαρμόσουν νέες τεχνολογίες. Πάνω σε αυτή την βάση, η δημοτική αρχή σχεδιάζει την σύσταση ενός «Κόμβου Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας» του δήμου Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ και το πρόγραμμα ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ, για την υποστήριξη της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας με στόχο την βελτίωση των ικανοτήτων των νέων μέσα από νέες ιδέες και τεχνολογίες.

Εκτός των προαναφερθέντων ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας έχει έρθει σε επαφή με την Microsoft η οποία στηρίζει τέτοιες ενέργειες μέσα από το πρόγραμμα της “Microsoft for startups” που λειτουργεί πανευρωπαϊκά και εννοείται ότι θα επιδιωχθεί μνημόνιο συνεργασίας με το ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ιδέα και εκτέλεση από δήμο που στοχεύει στην ανάδειξη ικανοτήτων και ταλέντων των νέων με την κατάλληλη υποστήριξη και κινήτρων.