Συνάντηση του συλλόγου Πευκακίων με τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη, “Μια γενιά μπροστά”

Σήμερα Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, καλό μήνα να έχουμε, ο Σύλλογος Πευκάκια Αγ. Παρασκευής “Η Αναγέννησις”, πραγματοποίησε τη τρίτη σε μία σειρά επαφών του με τις Πολιτικές παρατάξεις που απαρτίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.

Η “Αγία Παρασκευή ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΆ” με τον Πρόεδρο της και Δημοτικό Σύμβουλο, κ. Μουστόγιαννη Αλέξανδρο, βρέθηκε μαζί μας για μία συζήτηση που επίκεντρο της ήταν το Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων και το master plan που πρόσφατα παρουσίασε ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς. Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Λαμπρινάκης και ο Αν. Γραμματέας κ. Γιώτας.

Ενημερώθηκε για τις θέσεις του Συλλόγου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ανταλλάχθηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις, μιλήσαμε για τη χωροταξία του χώρου και συμφωνήσαμε πέρα των άλλων για την ανάγκη αθλητικών εγκαταστάσεων που τόσο ανάγκη έχει η νεολαία μας, ήπιας μορφής, χωρίς συμμετοχή ιδιώτη, με αρκετό πράσινο και σεβασμό στη συνοικία και τους κατοίκους της.

Επίσης ενημερώθηκε και για το θέμα της Κυκλοφοριακής Μελέτης Πευκακίων, η οποία αύριο ψηφίζεται από την επιτροπή Ποιότητας Ζωής και την Τετάρτη ψηφίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο, το πλέον σοβαρό θέμα που ο Σύλλογος με τις ενέργειες του φέρνει εις πέρας. Αναλυτικά για το τι συζητήθηκε με όλες τις παρατάξεις και ποιες είναι οι θέσεις τους, θα ενημερώσουμε τα μέλη του Συλλόγου μας,

Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 21 Νοεμβρίου.

Επόμενος καλεσμένος, τη Τρίτη 9 Νοεμβρίου, η παράταξη “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής” με τον επικεφαλής της, κ. Μυλωνάκη Ιωάννη.