Συνάντηση με θέμα το Αθλητικό κέντρο στα Πευκάκια είχε ο Σύλλογος με τους “Αλλάζουμε”

Εγινε η συναντηση 5  Νοεμβρίου, τις Δημοτικής Παράταξης “Αλλάζουμε” με τον Σύλλογο Πευκακίων Αγ. Παρασκευής “Η Αναγέννησις”, πραγματοποίησε τη τρίτη σε μία σειρά επαφών του με τις Πολιτικές παρατάξεις που απαρτίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας.

Η Δημοτική παραταξη «Αλλαζουμε» με τον Γιάννη Μυλωνάκη τον κ. Πετρο Διακογιάννη και το κ. Βασίλειο Κακο βρέθηκανε  μαζί μας για μία συζήτηση που επίκεντρο της ήταν το Αθλητικό Κέντρο Πευκακίων και το master plan που πρόσφατα παρουσίασε ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς.

Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος κ. Λαμπρινάκης και ο Αν. Γραμματέας κ. Γιώτας.

Ενημερώθηκε για τις θέσεις του Συλλόγου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ανταλλάχθηκαν ενδιαφέρουσες απόψεις, μιλήσαμε για τη χωροταξία του χώρου και συμφωνήσαμε πέρα των άλλων για την ανάγκη αθλητικών εγκαταστάσεων που τόσο ανάγκη έχει η νεολαία μας, ήπιας μορφής, χωρίς συμμετοχή ιδιώτη, με αρκετό πράσινο και σεβασμό στη συνοικία και τους κατοίκους της.

Επικεντρωθήκαμε στο χαρακτήρα, τις χρήσεις και τη διαχείριση του χώρου των 23 στρεμμάτων που προορίζεται για αθλητικό κέντρο.

Συμφωνήσαμε ότι προτεραιότητα όλων είναι η κατασκευή ήπιων προπονητικών εγκαταστάσεων, συμβατές με τους όρους δόμησης της περιοχής, με χρήση κυρίως από τους κατοίκους της περιοχής και τηρώντας όλους του περιβαλλοντικούς όρους.

Επίσης ενημερώθηκε και για το θέμα της Κυκλοφοριακής Μελέτης Πευκακίων.

Ο Σύλλογος θα ενημερώσει τα μέλη του για τις θέσεις των πολιτικών παρατάξεων που αφορούν το Αθλητικό Κέντρο, στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Νοεμβρίου 2021 εν όψει των Εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου 2021.