Συναυλία «Ο ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΟΣ» – Πληροφορίες – Οδηγίες

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής για την συμμετοχή σας στην συναυλία που, μετά την αναβολή της,  θα λάβει χώρα την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 8 μ.μ., στο Θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Γραβιάς 6). 

Οι ηλεκτρονικές κρατήσεις εισιτηρίων που είχατε πραγματοποιήσει για την αρχική ημερομηνία, εξακολουθούν να ισχύουν και για τη νέα. Εφ΄όσον δεν επιθυμείτε ή δεν έχετε πλέον την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την συναυλία, σας παρακαλώ να ακυρώσετε την κράτηση που έχετε κάνει, με τον τρόπο που αναφέρεται στην πλατφόρμα.

Για την διευκόλυνσή σας, την αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας σας και την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας, η προσέλευση στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, θα πραγματοποιείται από τις 7 μ.μ. έως τις 7.50 μμ.

Σας παρακαλώ να ακολουθήσετε τις κάτωθι οδηγίες:

α. Κατά την είσοδό σας από την πύλη του Αμερικανικού Κολλεγίου, να έχετε πρόχειρο το πιστοποιητικό εμβολιασμού σας ή νοσήσεως (έντυπα ή ηλεκτρονικά στο κινητό σας) καθώς και το Δελτίο Ταυτότητός σας. Ο έλεγχός τους θα πραγματοποιηθεί από προσωπικό του Αμερικανικού Κολλεγίου.

β. Για την αποφυγή καθυστερήσεων και κυκλοφοριακής συμφορήσεως, είναι προτιμότερο να προσέλθετε πεζοί. Σε περίπτωση που προσέλθετε με όχημα, επειδή οι θέσεις σταθμεύσεως εντός του Κολλεγίου είναι περιορισμένες, συνεννοηθείτε με συγγενείς ή φίλους σας, που και αυτοί έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο, για να προσέλθετε 2 ή και περισσότεροι με το ίδιο όχημα.

γ. Ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού του Αμερικανικού Κολλεγίου για την στάθμευση του οχήματός σας και την κατεύθυνσή  σας προς στο Θέατρο.

δ. Κατά την άφιξή σας στο Θέατρο, να έχετε πρόχειρο το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο (έντυπο ή ηλεκτρονικό στο κινητό σας), για την επίδειξή του στο αρμόδιο προσωπικό του ΠΑΟΔΑΠ (θα φέρει ειδικό διακριτικό). Κατόπιν, ακολουθήστε την ταξιθέτρια για να καθίσετε στο κάθισμά σας. 

ε. Κατά την διάρκεια της συναυλίας, απενεργοποιήστε τα κινητά σας. 

ε. Μετά το πέρας της συναυλίας, εκκενώστε την πλατεία και το θεωρείο, ξεκινώντας από τους καθημένους στις τελευταίες σειρές.

στ. Η χρήση της προστατευτικής μάσκας, είναι υποχρεωτική καθ΄όλη την διάρκεια της παραμονής σας στους χώρους του Αμερικανικού Κολλεγίου.

Σας εύχομαι να περάσετε μια όμορφη βραδιά.

Σπύρος Παπασπύρος
Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ