Με μεγάλη επιτυχία έγινε το 1ο Forum του ΣΠΑΥ Υμηττός με θέμα: “Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας” (VD)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Νοεμβρίου το πρώτο Forum του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης του Υμηττού με θέμα “Ο Δεκάλογος Σωτηρίας των Δασών μας –Η τοπική αυτοδιοίκηση στο επίκεντρο της Πολιτικής Προστασίας”, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” με τεράστια επιτυχία αφού ανέδειξε όσα γίνονται ήδη στο βουνό μας για την προστασία του αλλά ταυτόχρονα καταθέσαμε και τις προτάσεις Σωτηρίας των Δασών μέσα από την δική μας εμπειρία και καλή πρακτική ως Αυτοδιοικητικό Οδηγό για όλη την Ελλάδα.

Πλέον όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει ώστε να προστατέψουμε τα δάση μας. Συγκλονιστικές οι τοποθετήσεις των Δημάρχων από τις πληγείσες περιοχές όπως της Αρχαίας Ολυμπίας, Γορτυνίας και Λίμνης Μαντουδίου Αγίας Άννας στους οποίους ο ΣΠΑΥ με τους 11 Δήμους του θα σταθεί αρωγός.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς παρέστην και ο λόγος του ήταν πύρινος.

Ευχαριστούμε θερμά τους αξιότιμους Υπουργούς, Υφυπουργούς, Βουλευτές, Δημάρχους και όλους τους υποστηρικτές πλέον του ΣΠΑΥ για την συμμετοχή τους καθώς και την παρουσιάστρια κυρία Κατερίνα Παναγοπού΄λου.

Δείτε ολο το βίντεο στο τέλος του άρθρου

https://www.facebook.com/yiannis.konstantatos/videos/613390320008275/