Μια συνέντευξη με αποκαλυπτικές απαντήσεις από τον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη (VD)

Συνέντευξη στο aparaskevi-images.gr και στη Λένα Μαρκή έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά», κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης.

Ο κ. Μουστόγιαννης είναι ένας από τους πολιτικούς παράγοντες με πολυετή συμμετοχή στα κοινά της Αγίας Παρασκευής. Η χρονική στιγμή ήταν πρόσφορη για να συζητήσουμε μαζί του σοβαρά θέματα που απασχολούν την πόλη. Άσκησε κριτική στη δημοτική Αρχή λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν τα πάει καλά. «Πρώτη φορά στα χρονικά της Αγίας Παρασκευής που η πόλη βρωμάει», είπε ο κ. Μουστόγιαννης και άλλα πολλά.

Ευθύνη του Δημάρχου είναι η μη συναίνεση στο δημοτικό συμβούλιο και η συνεργασία παρατάξεων της αντιπολίτευσης. Ακούστε ποιο παράπονο εξέφρασε για το Δήμαρχο.

Το 2023 θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος, έκανε δε αποκαλύψεις για τις αλλαγές στο ψηφοδέλτιο της παράταξης. Απάντησε για το πως θα πράξει σε πιθανές προτάσεις συνεργασίας με άλλες παρατάξεις.

Τον ρωτήσαμε για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και τα αποτελέσματα στην Τοπική Οργάνωση. Ακούστε τι είπε για νυν και πρώην προέδρους, για υποστηρικτές και κόντρες, για νικημένους και νικητές.