Παραίτηση του (αδελφοποιημένου) Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη για λόγους υγείας

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Γεροσκήπου Κύπρου ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Παυλίδης στις 26 Νοεμβρίου 2021 δήλωσε την παραίτησή του από το αξίωμα του Δημάρχου για λόγους υγείας.

Ο Δήμος Γεροσκήπου είναι μία από τις αδελφοποιημένες πόλεις της Αγίας Παρασκευής και ίσως αυτή που έχει τους πιο ισχυρούς δεσμούς. Ο αξιότιμος κ. Παυλίδης είναι από τους πλέον αγαπητούς στο δήμο μας. Έχει επισκεφθεί πολλάκις την πόλη και στάθηκε πάντα αρωγός στις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισε η Αγία Παρασκευή και ιδίως την εποχή της οικονομικής κρίσης. Είχαμε την τιμή να γνωριστούμε μαζί του και να συνομιλήσουμε για τα κοινά σημεία των δύο πόλεων, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα με τα τοπικά Κυπριακά sites, ο Μιχάλης Παυλίδης που υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση απείχε από τα καθήκοντα το τελευταίο διάστημα. Η είδηση αυτή μας λυπεί και ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Δήμαρχο περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Γεροσκήπου:

“Ο Δήμος Γεροσκήπου ανακοινώνει ότι την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Μιχάλης Παυλίδης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του Δημάρχου Γεροσκήπου για λόγους υγείας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου συνήλθε χθες, 29 Νοεμβρίου 2021, σε έκτακτη συνεδρία και ενημερώθηκε για τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη. Το Δημοτικό Συμβούλιο Γεροσκήπου εκφράζει στον Δήμαρχο Μ. Παυλίδη τις ολόθερμες ευχές του για ταχεία ανάρρωση. Επιθυμεί δε να τον ευχαριστήσει για τη μεγάλη προσφορά του στον Δήμο Γεροσκήπου, τον οποίο υπηρέτησε τόσο από τη θέση του Δημάρχου για 10 χρόνια, όσο και από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου για 7,5 χρόνια, συμβάλλοντας με τη δράση του στην ανάπτυξη και την πρόοδο της Γεροσκήπου.

Καθήκοντα Δημάρχου Γεροσκήπου αναλαμβάνει ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Χατζηβασίλης.”