Για ασφαλή ελαστικά εμπιστευόμαστε τον δικό μας ειδικό: WHEEL POWER HATZIGEORGIOU

Καθώς τα ελαστικά αποτελούν το μοναδικό σημείο του αυτοκινήτου που βρίσκεται σε άμεση επαφή με το δρόμο, είναι σημαντικό να διατηρούν κορυφαίες επιδόσεις σε επίπεδο ασφάλειας ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και στην ασφαλή οδήγηση. Ως εκ τούτου, ο έλεγχος για την καλή τους κατάσταση και τη σωστή τους πίεση, έχουν πρωταρχική σημασία.

Μέση διάρκεια ζωής των ελαστικών, υπό φυσιολογικές συνθήκες, θα πρέπει να θεωρήσουμε τα 4 με 4,5 χρόνια.

Μέσος αριθμός διανυόμενων χιλιομέτρων, πριν την ανάγκη αντικατάστασης, είναι τα 50.000.

Φυσικά, αυτά τα νούμερα είναι ενδεικτικά. Ο τρόπος χρήσης (ήπια ή επιθετική οδήγηση), τα οδοστρώματα στα οποία κινείται το αυτοκίνητο, καθώς και η αποφυγή – ή μη – επιπλέον έντονων καταπονήσεων (λακκούβες, παρκάρισμα επάνω σε πεζοδρόμια), είναι προφανές ότι επηρεάζουν – θετικά ή αρνητικά – τη μέση διάρκεια ζωής.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να αντικαθιστούμε τα ελαστικά όταν το βάθος πέλματος φτάσει το νόμιμο όριο φθοράς τους (1,6 χιλιοστά).

Αυτές είναι λίγες μόνο σημαντικές πληροφορίες για τα ελαστικά των οχημάτων μας. Για απαντήσεις σε περισσότερες απορίες θα πρέπει να αναπτύξουμε σχέση εμπιστοσύνης με έναν αξιόπιστο επαγγελματία των ελαστικών.

Στην Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι έχουμε τον δικό μας ειδικό, τον Χρήστο Χατζηγεωργίου. Το κατάστημά του βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, στην Λ. Μεσογείων 377.

Η WHEEL POWER HATZIGEORGIOU με 30 χρόνια εμπειρίας, μας εγγυάται ασφαλή αποτελέσματα στο θέμα των ελαστικών, γιατί δεν σταματά να εξελίσσεται και να ενημερώνεται για τα νέα δεδομένα στον τομέα της. Προσφέρει σιγουριά στον πελάτη και υπεύθυνη και σωστή εργασία, στην καλύτερη τιμή.

Μην διστάσετε να απευθυνθείτε για ελαστικά και όχι μόνο, στην

Στηρίζουμε τα καταστήματα της περιοχής μας.

Στο Facebook: Wheelpower Ζάντες Λάστιχα

Στο vrisko.gr: WHEELPOWER – ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ