Στην 10η θέση των 24 υποψηφίων ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ για τον Δικηγορικό Σύλλογο

Οι εκλογές για τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) της περιόδου 2022-2025 συνεχίζονται την Κυριακή 5 και τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου (7πμ-7μμ).

Μεταξύ των άξιων διεκδικητών, του νυν Προέδρου κ.Δ.Βερβεσού (29,4%) και του υποψηφίου Προέδρου κ.Δ.Αναστασόπουλου (21,6%), εξελίσσεται ένας εύλογος και θεμιτός ανταγωνισμός.

Ωστόσο, η νίκη του κ.Δ.Βερβεσού θα αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών που κατέβαλε σε όλη την ταραχώδη περίοδο 2018-2021.

Αλλά, ταυτόχρονα και επιτυχημένη επιλογή για όλους τους δικηγόρους.

Διότι, η βελτίωση των συνθηκών άσκησης του δικηγορικού λειτουργήματος, η ανύψωση του θεσμικού ρόλου των δικηγόρων και οι δημόσιες παρεμβάσεις του ΔΣΑ υπέρ των ασθενέστερων,  αποτελούν αδιαμφισβήτητα γεγονότα, στα οποία ο κ.Δ.Βερβεσός είχε θεμελιώδη συμβολή.

Παρά ταύτα, μένει μα γίνουν πολλά ακόμη την περίοδο ανατροπών που διανύουμε.

Για το λόγο αυτό, με την εμπειρία, τη γνώση, τη δημοκρατική ευαισθησία  και το κεκτημένο επιτυχιών ο κ.Δ.Βερβεσός αξίζει την ανανέωση της θητείας του,

Προσωπικά, είμαι ευτυχής που συνέβαλα στην όλη προσπάθεια ως υποψήφιος σύμβουλος με το συνδυασμό «ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ», το οποίο υποστήριξε σταθερά την επανεκλογή του κ.Δ.Βερβεσού και αναδείχτηκε πρώτο (23,7%) στις προτιμήσεις των δικηγόρων της Αθήνας καθώς και με την εμπιστοσύνη των 283 συναδέλφων, πολλοί εκ των οποίων κάτοικοι της πόλης μας, που μέσα σε 28 ημέρες με κατέταξαν στην 10η θέση των 24 υποψηφίων.

Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ