“Νέα αρχή”: Δήμαρχε … Τα ψέματα τελειώσανε.

Ως συνήθως ο δήμαρχος, αποκομμένος από την πραγματικότητα, προσπάθησε να αντιδράσει στις ανακοινώσεις μας, με τον γνωστό του τρόπο,με αήθεις χαρακτηρισμούς και ψευδείς κατηγορίες προς τον επικεφαλής της παράταξης, χωρίςνα αναφερθεί στην ουσία των θεμάτων που απασχολούν την πόλη. Ούτε λέξη για την ταμπακιέρα!!!

Είναι φανερό όμως και  όλοι το γνωρίζουν ποιος δυναμιτίζει το κλίμα στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων και ποιος  δεν μπορεί να ελέγξει τον «κακό του εαυτό». Αδιάψευστος μάρτυρας τα πρακτικά τα οποία θα δώσουμε στην δημοσιότητα. Σχετικά με τις υποθέσεις, που έχουμε κάνει κριτική με αδιάσειστα στοιχεία και έχουμε φέρει στην δημοσιότητα, τον συμβουλεύουμε να κάνει λίγη υπομονή και να απαντήσει αν μπορεί. Έχουν πάρει τον δρόμο τους. Δεν θα απολογηθούμε εμείς για τους ρυθμούς των αρμοδίων ελεγκτικών αρχών και της δικαιοσύνης. Υπόλογος και υπεύθυνος είναι ο ίδιος για όλα αυτά που συμβαίνουν στον Δήμο μας. Και είναι πολλά…

Επίσης, αναφορικά με το ποιος θα μείνει μόνος, του θυμίζουμε (γιατί ξεχνάει)  την συνεδρίαση για τους εργαζόμενους με σύμβαση ορισμένου χρόνου στους ΠΑΙΣΔΑΠ. Εκεί έμεινε πολύ ΜΟΝΟΣ. Τον  αποδοκίμασε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και τον άδειασε και  η ίδια του η παράταξη. Σκεφθείτε να μην υπήρχαν και οι “καρέκλες”, οι οποίες όπως έχουμε ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο, εδώ και πολύ καιρό, έχουν βγει στον αέρα,  στο αποτυχημένο πρόγραμμά του για πολιτικό “εκμαυλισμό συνειδήσεων”.

Σε μια πόλη που βρωμάει, «στολισμένη» με τόνους κλαδιών και σκουπιδιών για πολλούς μήνες, με καθημερινά φαινόμενα ανοργανωσιάς και κακοδιοίκησης, με τους δημότες και τα καταστήματα αγανακτισμένους, τα προβλήματα της πόλης άλυτα και βαλτωμένα, είναι πολύ προκλητικό ο δήμαρχος να ρίχνει τις ευθύνες αλλού. Όσο κι αν προσπαθεί με ανακοινώσεις να εξωραΐσει τα πράγματα, το ισοζύγιο είναι αρνητικό. Τα ψέματα τελειώσανε.

Το γραφείο Τύπου της «Νέας Αρχής»