20/12 -Ζάππειο Μέγαρο -Προγραμματικές Συμβάσεις από την Περιφέρεια Αττικής -Πράσινη Περιφέρεια – Πρώτη στην Ανακύκλωση!

Στις 20/12/2021 στο Ζάππειο Μέγαρα στις 11:00πμ, υπογράφουμε τις Προγραμματικές Συμβάσεις για την προμήθεια εξοπλισμού ανακύκλωσης στους Δήμους της Αττικής.

Στην εκδήλωση μας θα παρουσιαστούν οι βασικοί στόχοι της Περιφέρεια Αττικής για την ανακύκλωση, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδίου που υλοποιεί, το οποίο στηρίζεται στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κυκλικής Οικονομίας

Αττική: Πράσινη Περιφέρεια – Πρώτη στην Ανακύκλωση!

Στην εκδήλωση θα υπογραφούν οι Προγραμματικές Συμβάσεις για την προμήθεια εξοπλισμού ανακύκλωσης στους Δήμους της Αττικής και θα παρουσιαστούν οι βασικοί στόχοι της Περιφέρειας Αττικής για την ανακύκλωση, στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου σχεδίου που υλοποιεί, το οποίο στηρίζεται στις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Κυκλικής Οικονομίας.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να παραβρεθούν ο Υπουργός Εσωτερικών Μ. Βορίδης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκας, ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Σ. Πέτσας ο Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Αποβλήτων Μ Γραφάκος, οι 66 Δήμαρχοι της Αττικής,  εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και φορέων.

Μπορείτε να δείτε μέσω livestreaming την εκδήλωση μας στο κανάλι μας στο Youtube: