Εκπρόσωπος των παικτών της ITF o Μιχάλης Σακελλαρίδης

Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης εκλέχθηκε στο Men’s ITF Players Panel, όπου θα εκπροσωπεί τους παίκτες, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων και τη βελτίωση των συνθηκών στο ITF Pro Tour.

H ITF ανακοίνωσε τα μέλη που εκλέχτηκαν στο ITF World Tennis Tour Player Panels, μετά από ψηφοφορία μεταξύ των παικτών, συντάσσοντας μια ομάδα που θα εκπροσωπεί τους παίκτες στα Διοικητικά Συμβούλια της ITF και θα εκφράζει τα προβλήματά τους, προτείνοντας παράλληλα και λύσεις.

Τα εκλεγμένα μέλη είναι τα εξής:

Ανδρικό Tour:
Μιχάλης Σακελλαρίδης (Ελλάδα)
Francesco Vilardo (ITA)
Juan Pablo Paz (ARG)
Courtney John Lock (ZIM)
Jesse Flores (CRC)
Niki Kaliyanda Poonacha (IND)

Γυναικείο Tour:
Conny Perrin (SUI)
Sofia Shapatava (GEO)
Sravya Shivani Chilakalapudi (IND)
Alexandra Osborne (AUS)
Ines Ibbou (ALG)
Sabastiani Leon (USA)

Η θητεία των εκλεχθέντων παικτών της ITF θα διαρκέσει έως και το τέλος της επόμενης σεζόν (2023), ενώ από το καταστατικό θα πρέπει να πραγματοποιούν τουλάχιστον 2 συναντήσεις ανά έτος.

Πρόεδρος στην ομάδα των ανδρών θα είναι ο πρώην τενίστας Mark Woodforde, ενώ στην αντίστοιχη των γυναικών η κάτοχος 2 Grand Slam τίτλων, Mary Pierce.

“Δημιουργήσαμε ένα πάνελ παικτών στο ITF World Tennis Tour για το 2020, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες των παικτών, να ακούσουμε σχόλια από την ίδια την κοινότητα τους”, δήλωσε ο πρόεδρος της ITF, David Haggerty.

“Ευχαριστούμε τα προηγούμενα μέλη στου πάνελ για τον χρόνο τους και την συμβολή τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τα νέα εκλεγμένα μέλη των παικτών, και να παλέψουμε για τη διασφάλιση των απόψεων τους σε ζητήματα αποφάσεων σχετικά με το Tour”, συμπλήρωσε.

Πηγή: tennisnews.gr