Tακτική συνεδρίαση του Δ.Σ στις 26/1

????????????????????????????????????

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν. 4555/18 και της παρ.1 του άρθρου 10 της Π.Ν.Π. (ΦΕΚ  55/11.03.2020 τεύχος Α’) σας προσκαλώ σε Τακτική Συνεδρίαση του Σώματος η οποία θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στις 26.01.2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00  με θέματα:

  1. Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής αναφορικά με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας και της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας για διακοπή των εφημεριών του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης (εισήγηση: Επικεφαλής παράταξης – κ. Π. Αντωνίου).
  2. Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής αναφορικά με την έμφυλη βία και την κακοποίηση των γυναικών: ενέργειες κοινωνικής πολιτικής (εισήγηση: Επικεφαλής παράταξης – κ. Π. Αντωνίου).
  3. Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής για την κατασκευή ΣΤΑΣΗΣ ΜΕΤΡΟ-ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ «ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» (εισήγηση: Αντιδήμαρχος – κ. Ν. Ζόμπολας).
  4. Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής για θέματα καταλογισμού σε βάρος των αιρετών για πληρωμές συμβασιούχων (εισήγηση: Δημοτικός Σύμβουλος – κ. Σ. Παπαμιχαήλ).
  5. Έγκριση Στοχοθεσίας Οικονομικών Αποτελεσμάτων Δήμου Αγίας Παρασκευής έτους 2022 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος – κ. Τ. Κωστόπουλος).
  6. Συγκρότηση εκτιμητικής επιτροπής (Επιτροπής Αξιολόγησης) για την μίσθωση και την εκμίσθωση ακινήτων, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Π.Δ. 270/1981 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος – κ. Ι. Αργυρός).
  7. Συγκρότηση επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών και αμφισβητήσεων για το έτος 2022 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος – κ. Τ. Κωστόπουλος).
  8. Λήψη απόφασης «Περί ορισμού δύο (2) Δημοτικών Συμβούλων με τους αναπληρωτές τους, για να αποτελέσουν τα μέλη της Επιτροπής Διεξαγωγής Δημοπρασιών μίσθωσης, εκμίσθωσης ή εκποίησης ακινήτων του Δήμου για το έτος 2022 (εισήγηση: Αντιδήμαρχος – κ. Ι. Αργυρός).
  1. Κλείσιμο τραπεζικού λογαριασμού Ενιαίας Αρχής Πληρωμής (ΕΑΠ) (εισήγηση: Αντιδήμαρχος – κ. Τ. Κωστόπουλος).
  2. Απαλλαγή της κας Κ.Π.  από τα τέλη ταφής του Α.Β (εισήγηση: Δήμαρχος – κ. Β. Ζορμπάς).
  3. Παραχώρηση οικογενειακού τάφου με στοιχεία Ι46/Τ7 Ν13 (εισήγηση: Δήμαρχος – κ. Β. Ζορμπάς).