Επιδειξίας παρενόχλησε ανήλικη στην Αγία Παρασκευή

Ενας περίεργος άνδρας επιτέθηκε μέρα μεσημέρι σε 16χρονη μαθήτρια που επέστρεφε στο σπίτι της στην Αγία Παρασκευή, κατέβασε τα παντελόνια και επεδείκνυε τα γεννητικά του όργανα. Το περιστατικό με θύμα το ανήλικο κορίτσι και τον επιδειξία που τριγυρνούσε στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής σημειώθηκε στις 16:05 του Σαββάτου.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η μαθήτρια, μόλις είχε σχολάσει από το φροντιστήριο και διέσχιζε την πλατεία της Αγίας Παρασκευής για να επιστρέψει στο σπίτι της. Ξαφνικά και ενώ περπατούσε στην οδό Αγίου Ιωάννου βλέπει έναν άνδρα μπροστά της να στέκεται και επιχειρεί να τον προσπεράσει.

Τότε αυτός μόλις το κοριτσάκι τον πλησιάζει, γυρίζει απότομα, κατεβάζει το παντελόνι και της επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα κοιτάζοντας την επίμονα. Το παιδί, έντρομο αρχίζει να τρέχει και μπαίνει σε ένα κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια. Οι υπάλληλοι καλούν την Αστυνομία και βγαίνουν έξω για να εντοπίσουν τον ανώμαλο άνδρα όμως είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Σύμφωνα με την περιγραφή της μαθήτριας, ο επιδειξίας ήταν ύψους 1.75-1.80, μελαχρινός κοντοκουρεμένος και αλλοδαπός.

Πηγή: protothema.gr