Την στήριξη για τους εργαζόμενους στους «ΠΑΙΣΔΑΠ» αναμένει ο «ΣΕΔΑΠ» από τον Δήμαρχο

Σήμερα Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022,πραγματοποιήθηκε η στάση εργασίας που προκήρυξε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΣΕΔΑΠ) για όλους τους εργαζόμενους που δουλεύουν στους παιδικούς σταθμούς και έγινε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο στις 12:30.

Στην κινητοποίηση παρευρέθησαν εκπρόσωποι της ΠΟΕ-ΟΤΑ από όλες τις παρατάξεις, το Συνδικάτο ΟΤΑ , επικεφαλείς της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου και δημοτικοί σύμβουλοι, ο σύλλογος γονέων των παιδικών σταθμών,η ΟΓΕ καθώς και άλλες συλλογικότητες  της πόλης.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης ζητήθηκε και έγινε συνάντηση σε καλό κλίμα με το Δήμαρχο όπου παραυρέθησαν εκπρόσωποι από όλους τους αλληλέγγυους φορείς. Σύσσωμοι όλοι ζήτησαν ο Δήμαρχος να στηρίξει τους  συμβασιούχους των παιδικών σταθμών στα δικαστήρια, ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας προς όφελος της στελέχωσης των υπηρεσιών με μόνιμο και σταθερό τρόπο προς απώτερο σκοπό και όφελος εν τέλει όλης της πόλης.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε αρχή της επόμενης εβδομάδας να απαντήσει, οπότε  αναμένουμε και πιστεύουμε πως θα εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά μας.

Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και αλληλεγγύη όλων των παραπάνω φορέων  που  στήριξαν και στηρίζουν διαχρονικά τις διεκδικήσεις των εργαζομένων. Ο ΣΕΔΑΠ δεν θα σταματήσει να μάχεται , να διεκδικεί να συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο για το δικαίωμα στην εργασία