Ο Σύλλογος Πευκακίων σε συνεργασία με την Αντιδήμαρχο Ε. Δάβαρη στην απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών

Ενημέρωση του Συλλόγου Πευκακίων σχετικά με την απομάκρυνση σπασμένων κλαδιών από την περιοχή:

Ο Σύλλογος Πευκάκια Αγ. Παρασκευής “Η Αναγέννησις” μετά τον πρόσφατο χιονιά, επεσήμανε προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, τα δέντρα που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές και είναι επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια στην περιοχή των Πευκακίων.

Έτσι σε συνεργασία με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κυρία Ελένη Δάβαρη, την οποία και ευχαριστούμε, συνεργείο με τον συνεργαζόμενο εργολάβο επιχειρεί από προχθές σε διάφορα σημεία εντός της συνοικίας μας, κλαδεύοντας επικίνδυνα δέντρα και απομακρύνοντας σπασμένα κλαδιά.

Ο όγκος των κλαδιών που προκύπτει, προσωρινά τοποθετείται στην άκρη του δρόμου και απομακρύνεται σταδιακά από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας.

Δυστυχώς δύο χρονιές με υπερβολικά πολύ χιόνι, ταλαιπώρησαν πολύ τα δέντρα σε όλη τη συνοικία μας, το κλάδεμα τους είναι απαραίτητο, κάτι που δυστυχώς μειώνει πολύ και τον συντελεστή πρασίνου, πέρα της συνεχούς ανοικοδόμησης.

Σε προηγούμενη ανάρτηση του ο Σύλλογος ανακοίνωσε τα τηλέφωνα του Δήμου όπου οι κάτοικοι των Πευκακίων μπορούν να αναφέρουν επικίνδυνα δέντρα, κλαδιά, καμμένες λάμπες ή να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Το έργο του Συλλόγου συνεχίζεται.

/////

(σ.σ. Κοπές δέντρων στο 213-2004571 και για περισυλλογή σπασμένων κλαδιών και θέματα ηλεκτροφωτισμού (καμένες λάμπες, αναμμένα φώτα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας κλπ) στο 213-2004533, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7.30 πμ μέχρι και τις 15.30 μμ.)