Τρομερό τροχαίο με θύματα ποδοσφαιριστές της ΣΑΝΤΑ και δύο ακόμα ομάδων

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΑΟΑΠ

Το απόγευμα της Κυριακής 13/Φεβ/2022 μετά από εξωγηπεδική συναντηση μεταξύ αρκετών φίλων ποδοσφαιριστων Κ16 των ομάδων «Α.Ο. Αγίας Παρασκευης» «Α.Π.Ο. Απόλλων Χαλανδρίου» και “Τριφυλλιακου” συνέβη ένα τραγικό ατύχημα. Ένας ασυνείδητος οδηγός, παραβιάζοντας τον κόκκινο σηματοδότη, έπεσε πάνω στην ομάδα των παιδιών που εκείνη την στιγμή επιχειρούσαν να διασχίσουν την Μεσογείων. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές και των τριών ομάδων πέρασαν κανονικά με πράσινο για τους πεζούς. Μετά απ αυτό, τραυματίστηκαν έξι ,ίσως και περισσότερα παιδιά , ένα εξ αυτών (του ΑΟΑΠ) σοβαρά.

Η οικογένεια του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Διοίκηση, παράγοντες και προπονητές είμαστε συγκλονισμένοι εξ αιτίας αυτού του τραγικού ατυχήματος και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους αθλητές και των τριών ομάδων, στους γονείς τους και είμαστε στην διάθεσή τους.

Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση, περαστικά και εξ αφορμής αυτού του ατυχήματος συνιστούμε – προτρέπουμε σε αυξημένη προσοχή σε όλους τους αθλητές μας διότι, κυκλοφορούν στους δρόμους ασυνείδητοι εγκληματίες.