Αρχική ΣΥΛΛΟΓΟΙ-ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ Παναγιώτης Βαβουγυιός – Σήμερα έκλεισε ένα σημαντικό κεφάλαιο της Αγίας Παρασκευής

Παναγιώτης Βαβουγυιός – Σήμερα έκλεισε ένα σημαντικό κεφάλαιο της Αγίας Παρασκευής

Γράφει η Λένα Μαρκή

Οικογένεια, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν σήμερα τον αξιοσέβαστο πρόεδρο του συλλόγου «Άγιος Ιωάννης», Παναγιώτη Βαβουγυιό.

Βασικό στοιχείο του όλα αυτά τα χρόνια ήταν η πραότητα και η ικανότητα να ενώνει τους ανθρώπους γύρω του. Υπήρξε αεικίνητος και δραστήριος. Διεκδικητικός όχι για τον εαυτό του, αλλά για όσους στηρίζονταν σε αυτόν. Διετέλεσε μέλος στον Ερυθρό Σταυρό, στο Σύνδεσμο Συνταξιούχων Αν. Αττικής και στο Σύνδεσμο Εφέδρων Αξ/κων Αν. Αττικής. Μοίραζε τις συμβουλές του απλόχερα σε όλους και όταν θεωρούσε ότι αδίκησε κάποιον έσπευδε να αναγνωρίσει το λάθος του.

Στην κηδεία που τελέστηκε σήμερα, 26 Φεβρουαρίου 2022, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής ήταν σημαντική η παρουσία του κόσμου, όχι μόνο από την πόλη μας, αλλά και από άλλες γειτονιές της Αττικής. Ανθρώπων που γνώριζαν και εκτιμούσαν τον σπουδαίο αυτό άνθρωπο.

Το τελευταίο «αντίο» είπαν σε κλίμα συγκίνησης ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, κ. Βασίλης Ζορμπάς, πρώην Δήμαρχοι, νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη των φορέων και των συλλόγων στους οποίους συμμετείχε και μέλη των τοπικών συλλόγων.