Ανάκληση για το μυστικό γκάλοπ

Στις 22-2-2022 αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα μας με τον τίτλο «Μυστικό γκάλοπ δίνει την πρώτη εικόνα στην Αγία Παρασκευή» δημοσιογραφική πληροφορία που είχαμε για την ύπαρξη εσωτερικής δημοσκόπησης στο δήμο Αγίας Παρασκευής με τα αποτελέσματα που μας έδινε.

Για αυτή μας την ανάρτηση ο δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την Αγία Παρασκευή», κ. Γιώργος Οικονόμου, μας απέστειλε εξώδικη δήλωση – πρόσκληση με την οποία (και ορθά) μας ζήτησε να δημοσιοποιήσουμε τα πλήρη στοιχεία της δημοσκόπησης που αναφέραμε ότι έγινε.

Επειδή δεν κατέστη δυνατό, παρά τις έντονες προσπάθειές μας, να έχουμε τα πλήρη στοιχεία της δημοσκόπησης που αναφέραμε, η ιστοσελίδα μας, για να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπιστία της και να μην δημοσιεύει – αναρτά πληροφορίες που μπορεί να είναι αναληθείς και να μην ισχύουν (αφού κατέστη αδύνατον να μας δοθούν τα πλήρη στοιχεία της δημοσκόπησης), ανακαλεί και «κατεβάζει» αυτή την ανάρτηση.

Επίσης η ιστοσελίδα μας εκφράζει τη λύπη της για την παραπάνω, ανακληθείσα πλέον, ανάρτησή της, ζητώντας την κατανόηση από τους αναγνώστες της και από τον δικαιολογημένα διαμαρτυρόμενο κ. Γιώργο Οικονόμου.