Τρεις κατοικίες σε Αγία Παρασκευή και Χαλάνδρι σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στις 23 & 31/3

Αναδημοσίευση από το newmoney.gr

Σε αυτές τις περιοχές τίθενται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό δύο αξιόλογα διαμερίσματα και μία μεζονέτα.

Αγία Παρασκευή  και Χαλάνδρι. Δύο από τις περιοχές των βορείων προαστίων που είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του αγοραστικού κοινού δεδομένου ότι συνδυάζουν τα πάντα: Από καλή αγορά, γειτονιές με πράσινο, καλά σχολεία και φυσικά εξυπηρέτηση από μέσα σταθερής τροχιάς όπως είναι το μετρό που ζητούν πολλοί από αυτούς που εργάζονται στο κέντρο της Αθήνας, πέραν φυσικά της εύκολης πρόσβασης σε κεντρικούς άξονες της πόλης που οδηγούν στο κέντρο της Αθήνας. Ακριβώς για αυτά τα χαρακτηριστικά τα καλά ακίνητα που βγαίνουν για αγορά στις γειτονιές του Χαλανδρίου και της Αγίας Παρασκευής είναι και τα πιο περιζήτητα, τόσο από νέα ζευγάρια όσο και από οικογένειες.

Σε αυτές τις περιοχές τίθενται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό δύο αξιόλογα διαμερίσματα και μία μεζονέτα.

1) Διαμέρισμα Αγία Παρασκευή, 81τμ από 166.000Ευρώ

Ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου και 81 τετραγωνικών μέτρων τίθεται σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στην Αγία Παρασκευή. Πρόκειται για διαμέρισμα σε πολυκατοικία κατασκευής του 2006, τεσσάρων ορόφων σε οικόπεδο 714 τετραγωνικών μέτρων. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και η ημερομηνία του πλειστηριασμού έχει οριστεί για τις 23/03/2022.  Η τιμή του πρώτου γύρου είναι στα 166 χιλιάδες ευρώ, ενώ στον ίδιο πλειστηριασμό βγαίνει και αποθήκη 4 τ.μ. με τιμή στις 2.000 ευρώ και μία θέση στάθμευσης 10 τ.μ. στην τιμή των 8.500 ευρώ. 

Η περιοχή είναι πολύ καλή, σε ωραία γειτονιά με πράσινο

2) Διαμέρισμα Χαλάνδρι, 80 τ.μ από 180.000Ευρώ

Ένα διαμέρισμα 3ου ορόφου και 80 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στην περιοχή του Χαλανδρίου βγαίνει σε πλειστηριασμό μέσα στο Μάρτιο.  Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολύ ήσυχη γειτονιά σε πολυκατοικία τεσσάρων ορόφων που έχει κατασκευαστεί το 2007, με πράσινο σε οικόπεδο 987 τ.μ.. Το σπίτι διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ενώ περιλαμβάνεται και δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης θέσης στάθμευσης ανοιχτού χώρου στάθμευσης της πιλοτής. Η ημερομηνία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού είναι για τις 31/03/2022, ενώ όσον αφορά την τιμή του πρώτου γύρου αυτή έχει οριστεί στις 180.000 ευρώ. Στον ίδιο πλειστηριασμό περιλαμβάνεται και αποθήκη 7 τ.μ. με τιμή στις 2.800 ευρώ.

3) Μεζονέτα 182 τ.μ για μεγάλη οικογένεια στο Χαλάνδρι

Μία μεζονέτα τριών επιπέδων πολύ άνετη για την στέγαση μιας οικογένειας βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό στο τέλος Μαρτίου στην περιοχή του Χαλανδρίου. Πρόκειται για ακίνητο  υπογείου, ισογείου και πρώτου ορόφου, 182 τετραγωνικών μέτρων, που έχει κτιστεί σε πενταόροφο συγκρότημα κατασκευής του 1991 σε οικόπεδο 4.016 τ.μ.. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 31/03/2022, με την τιμή της πρώτης προσφοράς να είναι στις 239.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια διαδικασία πλειστηριασμού βγαίνει και αποθήκη 7 τ.μ. με τιμή στις 3.790 ευρώ.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ.