Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ Ν. Ζόμπολας: Η αποπεράτωση του κολυμβητηρίου υλοποιείται με σχέδιο, σοβαρότητα και βιωσιμότητα

Ν. Ζόμπολας: Η αποπεράτωση του κολυμβητηρίου υλοποιείται με σχέδιο, σοβαρότητα και βιωσιμότητα

Επιτέλους μετά από 3 δεκαετίες η υπόθεση του κολυμβητηρίου προχωράει στο επόμενο βήμα, αφενός με σύγχρονες μελέτες αποπεράτωσης και αφετέρου με βιώσιμη χρηματοδότηση από το «Ταμείο Ανάκαμψης Ελλάδα 2.0».

Η εξαγγελία της δημοτικής αρχής για την αποπεράτωση του κολυμβητηρίου, με σοβαρότητα και σχέδιο, πήρε σάρκα και οστά με την πρόσφατη υπερψήφιση της συγκεκριμένης πρότασης από την δημοτική αρχή στην ΟΕ.

Η βιωσιμότητα του έργου εξαρτάται και από την χρηματοδότηση του, η οποία είναι ένα σταθερό βήμα πριν την πλήρη εξασφάλιση της, χωρίς την επιβάρυνση των πολιτών.

Είναι ένα έργο που αφορά κυρίως τους νέους, αλλά και όλους τους πολίτες, από την παιδική ηλικία μέχρι και υπερήλικες. Η κολύμβηση είναι ένα σημαντικό άθλημα ή ενασχόληση που  διαπλάθει την ψυχική και την σωματική υγεία και την ευγενή άμιλλα και μπορεί να γίνει τοπόσημο αθλητισμού στην πόλη μας, αλλά και υπερτοπικά.

Είναι μια επιτυχία υλοποίησης εξαγγελίας και στόχου της δημοτικής αρχής και μια τεράστια κατάκτηση για τους πολίτες μας μετά από 30 χρόνια.

Νίκος Ζόμπολας

Αντιδήμαρχος Νεολαίας Αγίας Παρασκευής