Παραλαβή 7 νέων οχημάτων και ενός σαρώθρου στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Με 7 νέα ημιφορτηγά οχήματα (NISSAN NAVARA, 4χ4 Diesel) και ένα σάρωθρο (το οποίο αποκτήθηκε μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ») εξοπλίστηκε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, εκσυγχρονίζοντας τον μηχανοκίνητο στόλο του.

Τα συγκεκριμένα οχήματα τίθενται άμεσα στη διάθεση των Υπηρεσιών του Δήμου.

Πιστοί στο στόχο που θέσαμε από την αρχή της θητείας μας για ανανέωση ενός «γερασμένου» στόλου και με τη μέριμνα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και τον συντονισμό της Αντιδημάρχου κας. Ελένης Δάβαρη, το προσεχές διάστημα αναμένεται η παραλαβή και νέων οχημάτων.  

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αναμένεται στο προσεχές μέλλον να παραλάβει:  τρία απορριμματοφόρα, ένα καδοπλυντήριο, ένα βυτιοφόρο πολλαπλών χρήσεων, έναν φορτωτή εκσκαφέα, ένα φορτηγό τετραξονικό  με ανυψωτικό μηχανισμό τύπου γάντζου και ένα φορτηγό αυτοκίνητο με ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα και υδραυλικό γερανό με αρπαγη

Η Δημοτική Αρχή θέλοντας να εμπλουτίσει τον μηχανοκίνητο στόλο της πόλης, έτσι  ώστε να την «οχυρώσει» για όποια πιθανά προβλήματα παρουσιαστούν στο μέλλον, προχώρησε στην αγορά των οχημάτων τα οποία αναμένεται να κάνουν τη διαφορά στην καθημερινότητα των δημοτών.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα NISSAN NAVARA,  που τέθηκαν στη διάθεση των Υπηρεσιών του Δήμου, θα έχουν τη δυνατότητα να «κουμπώσουν» πάνω τους εκχιονιστικά εργαλεία για την αντιμετώπιση και των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Σημαίνοντα ρόλο στην απόφαση αυτή, της Δημοτικής Αρχής, έπαιξε το ότι οι εργαζόμενοι του Δήμου θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους σύγχρονα μέσα, ώστε να κάνουν τη δουλειά τους με τον πλέον αποδοτικό τρόπο, αλλά και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Κατά την παραλαβή των οχημάτων, ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς δήλωσε: 

«Προχωρήσαμε στην αγορά των 7 αυτών οχημάτων, αλλά και του ενός νέου σαρώθρου με μοναδικό γνώμονα τις ανάγκες του Δήμου και των δημοτών μας.

Είμαι σίγουρος ότι τα νέα οχήματα που βρίσκονται από σήμερα στη διάθεση των κατοίκων θα μπορέσουν να βοηθήσουν σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και των αναγκών των Υπηρεσιών του Δήμου μας.

Στον τομέα της καθαριότητας, των έργων, της Πολιτικής Προστασίας και όπου αλλού απαιτηθεί. Είμαστε εδώ για να εξοπλίσουμε την πόλη μας, να την αναβαθμίσουμε και να την κάνουμε ακόμα καλύτερη».