Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγγραφών στο θερινό πρόγραμμα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης 2022

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγγραφών στο θερινό πρόγραμμα ημερήσιας δημιουργικής απασχόλησης 2022.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για μία ακόμα χρονιά υλοποιεί το Θερινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης με στόχο να προσφέρει στα παιδιά μια ποιοτική διέξοδο απασχόλησης, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να εκφραστούν δημιουργικά, βοηθώντας παράλληλα τους γονείς- κατοίκους της πόλης μας και κυρίως τους εργαζόμενους γονείς αλλά και τις οικονομικά και κοινωνικά ασθενέστερες οικογένειες.

Από την Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022, μέχρι και σήμερα, Τετάρτη18 Μαΐου 2022, πραγματοποιήθηκε η διαδικασία εγγραφών των παιδιών που θέλουν να συμμετάσχουν στο φετινό Πρόγραμμα, το οποίο θα «φιλοξενήσει» 720 μαθητές σε δύο διαφορετικές περιόδους (Από 20/06/2022 έως και 08/07/2022 και από 04/07/2022 έως και 22/07/2022) και σε 6 διαφορετικά σχολικά συγκροτήματα.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και το Τμήμα Παιδείας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που συνεργάστηκαν άψογα, για να κυλήσει ομαλά η όλη διαδικασία και να έχουν τα παιδιά μας τη δυνατότητα να περάσουν ένα όμορφο και παραγωγικό καλοκαίρι.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων