Αγία Παρασκευή: Άγρια συμπλοκή ανηλίκων – 15χρονος μαχαίρωσε με ψαλίδι 14χρονο

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Μαΐου στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής μεταξύ δύο ανηλίκων, ενός 15χρονου και ενός 14χρονου, οι οποίοι μετά από διαμάχη μέσω social media έδωσαν ραντεβού στην πλατεία για να λύσουν τις διαφορές τους.

Τα δύο παιδιά πιάστηκαν στα χέρια με τον 15χρονο να βγάζει ένα ψαλίδι και να επιτίθεται στον 14χρονο. Ευτυχώς τα τραύματα του 14χρονου ήταν ελαφριά.

Περαστικοί ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία μετέβη άμεσα στο σημείο και συνέλαβε τον 15χρονο, ενώ εντόπισε το ψαλίδι το οποίο είχε πετάξει σε κάδο απορριμμάτων.

Ο ανήλικος συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: newsit.gr

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων