“Νίκη των Πολιτών”: Καλή επιτυχία στα παιδιά μας

Οι Πανελληνιες εξετάσεις αποφοίτων των Γενικών Λυκείων ξεκινούν την Παρασκευή 3 Ιουνίου και μια ημέρα νωρίτερα οι αντίστοιχες αποφοίτων των ΕΠΑΛ.

Ευχόμαστε,σε όλες και όλους,καλή επιτυχία με υπομονή και επιμονή.Το καθαρό μυαλό και η σταθερή στόχευση για την επιτυχία είναι απαραίτητα προαπαιτούμενα σε αυτή την δοκιμασία.

Εχουν την αγάπη και την έγνοια όλων μας.Οι κόποι και οι αγώνες τόσων χρόνων θα επιβραβευθούν. Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια δοκιμασία,αλλά όλοι τους είναι πρεσβευτές της επόμενης ημέρας για την πατρίδα μας.

Να χαρούν τον αγώνα που έχουν μπροστά τους με θάρρος,πίστη στο σκοπό και αισιοδοξία παρα τις δυσκολίες που συνάντησαν τα τελευταία χρόνια.

Καλή επιτυχία!

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων