Ο Ανδρουλάκης στηρίζει την υποψηφιότητα Παχατουρίδη για την Περιφέρεια Αττικής

Κινητικότητα για να ανακαλυφθεί το αντίπαλο δέος απέναντι στον Πατούλη  για να βρεθεί απέναντι στον Πατούλη ψάχνουν σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, αφού η ΠεριφέρειαΑττικής είναι ένα μεγάλο μαγαζί με έντονη πολιτική σηματοδότηση.

Με δεδομένο ότι ο Ανδρουλάκης δεν θέλει ούτε να ακούει για τον Σγουρό, είναι λογικό να έχει ξεκινήσει η σχετικήέρευνα. Το αυτό επιχειρεί και ο έτεροςένοικος της κεντροαριστερής πολυκατοικίας, Αλέξης Τσίπρας Από την έρευνα δεν έχουν προκύψει και πολλά. Γι’ αυτό πρωτίστως ο πρόεδροςΝίκος και δευτερευόντως ο αρχηγόςΑλέξης καλοβλέπουν την ιδέα να στηρίξουν την ανεξάρτητηυποψηφιότητα του δημάρχου Περιστεριού, Ανδρέα Παχατουρίδη .

Δεν το έχει αποκαλύψει

Θα με ρωτήσετε τώρα: Γιατί θα είναι υποψήφιος ο Παχατουρίδης; Έτσι μαθαίνω, αν και ακόμη δεν το έχει «αποκαλύψει» το Διαδικτύο. Αυτός ο τύπος που, ακόμα και στην τουαλέτα να πάει ο δήμαρχος στο Περιστέρι  , σπεύδει να ενημερώσει τα εκατομμύρια των αναγνωστών του. Ανεξάρτητα όμως από το τι θα κάνει , από αξιόπιστη (σχετικά) πηγή μαθαίνω ότι ο Παχατουρίδης σκέφτεται σοβαρά να συγκροτήσει μια ομάδα για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής  .

Σε ρόλο «κόουτς»

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές δεναποκλείουν στο τέλος να μην ηγηθεί ο ίδιος της ομάδας και απλώς να την κοουτσάρει. Επίσης, μαθαίνω από τους ίδιους ότι ο δήμαρχος βρίσκεταισε επαφή και με ορισμένους (όχι λίγους)εντός Ν.Δ . Γενικώς διακρίνω μια κινητικότητα το τελευταίο διάστημα, που έχει ως στόχο να ανακαλυφθεί το αντίπαλο δέος απέναντι στον Πατούλη. Το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο, αφού ο περιφερειάρχης Γιώργος έχει καταφέρει από μόνος του να δημιουργήσει αντίπαλο δέος στον εαυτό του.

Πηγή:parapolitika.gr

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.