Ανακοίνωση αποτελεσμάτων για το πρόγραμμα των κατασκηνώσεων (έγγραφο)

Οι γονείς που θα δουν στα αποτελέσματα ότι εγκρίνεται η συμμετοχή τους, με βάση τον  αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους για το παιδί ή τα παιδιά τους, σε κάποια από τις  κατασκηνωτικές περιόδους , δεν χρειάζεται να προβούν σε περαιτέρω ενέργεια.

Το Τμήμα Παιδείας θα ενημερώσει τις κατασκηνώσεις με τα πλήρη στοιχεία των παιδιών που  πρόκειται να υποδεχθούν. Οι γονείς θα πρέπει να καταβάλλουν στην κατασκήνωση το πόσο  που αναγράφεται στα αποτελέσματα, εάν ανήκουν στην κατηγορία που έχουν οικονομική  συμμετοχή.

Όσον αφορά στους γονείς, που δεν βλέπουν στα αποτελέσματα τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους, σημαίνει πως είναι υπεράριθμοι και έχουν τις εξής επιλογές:

1. Να παραμείνουν ως υπεράριθμοι και σε περίπτωση ακύρωσης, να καταλάβουν την  κενή θέση, πάντα με σειρά προτεραιότητας.

2. Να υποβάλλουν νέα αίτηση, για την συμμετοχή τους σε κάποια κατασκηνωτική περίοδο που υπάρχουν κενές θέσεις. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 9/6/22, και μέχρι συμπληρώσεως των κενών θέσεων .

Οι θέσεις που συνολικά παραμένουν κενές είναι περίπου 7 (παίζει ρόλο το ποσό).

Παρακαλούμε σε περίπτωση ακύρωσης να μας ενημερώσετε εγκαίρως προκειμένου να  συμμετέχει κάποιο άλλο παιδί.

Τηλ επικοινωνίας, Τμήματος Παιδείας: 2132004568, 601

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.