Τον συντοπίτη μας και Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου, Τάσο Μίχα, τίμησε ο Αρχηγός του Ελληνικού Στόλου

Σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καρύστου στις 23/5/2022 και τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, παραδόθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Καρύστου, κύριο Μίχα Αναστάσιο, εκ μέρους του Αρχηγού Στόλου Αντιναύαρχου Λυμπέρη, τιμητική πλακέτα για την ανιδιοτελή και εθελούσια συνδρομή του Νοσοκομείου Καρύστου στις μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού που προσορμίζονται στην ευρύτερη περιοχή της Καρύστου στο πλαίσιο των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων τους.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα ο κύριος Μίχας δήλωσε ότι αποτελεί ύψιστη τιμή για έναν δημόσιο λειτουργό η αναγνώριση των υπηρεσιών του φορέα του από ένα σημαντικό πυλώνα της Εθνικής μας ασφαλείας. Η τιμή αυτή ανήκει σε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου Καρύστου το οποίο παρά το μικρό του μέγεθος προσφέρει σε πολίτες και επισκέπτες αντιστρόφως ανάλογες υπηρεσίες. Το νοσοκομείο μας, θα είναι αδιαλείπτως δίπλα στο Πολεμικό Ναυτικό γιατί εμπνέεται από τα ιδανικά του, αποτελεί τιμή η οποιαδήποτε συνδρομή μας προς αυτό και λαμβάνει δύναμη από τις αξίες του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η παραπάνω αναγνώριση αποτελεί συνέχεια κι άλλων τιμητικών διακρίσεων που έχει λάβει κατά καιρούς το νοσοκομείο Καρύστου δείγμα της αξιόλογης προσπάθειας που καταβάλλει.

Σ.σ. Ο κ. Μίχας είναι Αγιοπαρασκευιώτης και υπήρξε ενεργό μέλος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού επί σειρά ετών.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων