Στην αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή εκδήλωση του Γ’ Νηπιακού Σταθμού ο Δήμαρχος Β. Ζορμπάς

Οι αποχαιρετιστήριες καλοκαιρινές εκδηλώσεις των ΠΑΙΣΔΑΠ έχουν ξεκινήσει και σήμερα το πρωί (17.06.2022) ο Δήμαρχος της πόλης μας, κ. Βασίλης Ζορμπάς, έδωσε το παρών στον Γ’ Νηπιακό Σταθμό της οδού Πάρου. Εκεί είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει όσα είχαν ετοιμάσει οι μικροί μας φίλοι, αλλά και να συνομιλήσει με τους δασκάλους αλλά και τους γονείς των παιδιών.

Μάλιστα ο Δήμαρχος ενημέρωσε άπαντες για τον νέο Παιδικό Σταθμό που θα δημιουργηθεί στην περιοχή των Πευκακίων και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα αναμένεται να είναι απολύτως έτοιμος τον Σεπτέμβριο του 2023 για να υποδεχτεί τους μικρούς μαθητές.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.