Ξεκίνησε με 200 παιδιά το καλοκαιρινό Camp που διοργανώνει ο ΠΑΟΔΑΠ

Ξεκίνησε, την Δευτέρα 20 Ιουνίου, το καλοκαιρινό Camp για παιδιά, που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Περίπου 200 παιδιά, στην 1η περίοδο, είχαν την ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με αθλήματα (ποδόσφαιρο, βόλεϋ, μπάσκετ, ενόργανη γυμναστική, τοξοβολία, χορό κ.α.), στις εγκαταστάσεις μας, να μετέχουν στις δράσεις μας και να ψυχαγωγηθούν. Συνολικά, πάνω από 500 παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών, σε όλες τις περιόδους, έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα.

Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι οι επιλεγμένοι με αυστηρά κριτήρια Καθηγητές Φυσικής Αγωγής και οι Παιδαγωγοί μας, θα τους προσφέρουν παραγωγικές και ευχάριστες ώρες.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ

Σπύρος Παπασπύρος

———

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.