Νέος τεχνικός σύμβουλος στον Πήγασο ο Θωμάς Πάνου, έρχονται τέσσερις μεταγραφές

Ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής ήρθε σε συμφωνία με τον Πάνου Θωμά, για την θέση του διοικητικού και τεχνικού συμβούλου. Μετά από συνάντηση του Προέδρου, Μαραγκού Γιάννη και του προπονητή, Αυγουστίνου Κάτσαρη μαζί του, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων, κοινός σχεδιασμός και πλάνο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εξάλλου, το τεχνικό επιτελείο ήδη βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση τεσσάρων μεταγραφών έμπειρων παικτών με παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία. Επίσης, μέχρι περίπου τα μέσα Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές προπονήσεις/δοκιμαστικά για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα του Πήγασου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μεγάλη επιτυχία για τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής η συμφωνία με τον Πάνου Θωμά, για την θέση του διοικητικού και τεχνικού συμβούλου.

Μετά από διερευνητική συνάντηση του Προέδρου κ. Μαραγκού Γιάννη και του προπονητή κ. Κάτσαρη Αυγουστίνου με τον κ. Πάνου Θωμά, αυτό που διαπιστώθηκε ήταν η ταύτιση απόψεων, η αγάπη και το μεράκι μας για το Futsal , ο σχεδιασμός και το πλάνο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και ο τρόπος που η ομάδα μας θα ανέβει επίπεδο.

Τιμή μας Θωμά που επιστρέφεις στη ποδοσφαιρική σου στέγη, στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Παρασκευής και τιμή μας που ο Πήγασος θα είναι το ξεκίνημά σου, στην νέα πλούσια καριέρα, από άλλο πόστο πλέον. Σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πήγασου Αγίας Παρασκευής και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες στους στόχους και τις επιθυμίες σου.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Πήγασος Αγίας Παρασκευής”.

Από την μεριά του ο νέος τεχνικός σύμβουλος του Πήγασου δήλωσε: “Είναι χαρά που επιστρέφω σε οικείο για μένα περιβάλλον σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα ότι το όραμα του προέδρου και του coach για την ομάδα και το άθλημα, ταυτίζονται με το δικό μου. Θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα επίπεδο σε όλους τους τομείς και θα δώσουμε ο καθένας μας από το πόστο του το 110% για να το πετύχουμε!”.

Το τεχνικό επιτελείο έχει σηκώσει μανίκια και ήδη βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση τεσσάρων μεταγραφών έμπειρων παιχτών με παραστάσεις από την Futsal Superleague. Επίσης, μέχρι περίπου τα μέσα Ιουλίου, θα πραγματοποιηθούν ανοιχτές προπονήσεις/δοκιμαστικά για όσους επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα του Πήγασου (τηλ. επικοινωνίας 6940460562).

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.