Χειμαρρώδης η απάντηση του Σπύρου Παπασπύρου στην παράταξη “Νίκη”: Εκεί που μας χρωστούσαν…

Η Δημοτική Παράταξη «ΝΙΚΗ», του κ. Γιάννη Σταθόπουλου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί την διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ να ανακαλέσει την απόφασή της να ασκήσει έφεση κατά αποφάσεως Δικαστηρίου για μέρος παροχών προς εργαζομένους στον Οργανισμό, «υπερασπιζόμενη» δήθεν τα δικαιώματά τους.

Κατ΄αρχάς, η άσκηση της εφέσεως δεν αποφασίσθηκε μόνο από την διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ αλλά από το Διοικητικό του Συμβούλιο,  συμπεριλαμβανομένης και της Παρατάξεως «ΝΙΚΗ». Το ότι με την ανακοίνωσή της, η Παράταξη αυτή,  «αυτοαδειάζεται» κυριολεκτικά (κατά λάθος ψηφίσαμε)  δεν με αφορά, αλλά δείχνει μέχρι πού μπορεί κάποιος να φθάσει για να φανεί αρεστός.

Αυτό, επίσης, που δεν λέει η «ΝΙΚΗ» με την ανακοίνωσή της, είναι ότι αυτό το χρέος το δημιούργησε η ίδια στη θητεία της το 2017 (μαζί με άλλα, πάνω από 350.000 ευρώ, χρέη, που μας κληροδότησε και πληρώσαμε εντόκως από το 2020 έως σήμερα). Εάν η «ΝΙΚΗ» ήταν «φιλεργατική», όπως θέλει να παρουσιάζεται, γιατί δεν πλήρωσε τους εργαζόμενους το 2017; Γιατί δεν έδωσε ο κ. Σταθόπουλος,  τότε Δήμαρχος, εντολή να πληρωθούν άμεσα; Και δεν πλήρωσε όχι μόνο τις παροχές αλλά και τα δεδουλευμένα τους.

Αυτό, με τα χρέη που άφησε η προηγούμενη Διοίκηση στον ΠΑΟΔΑΠ, έχει μεταβληθεί πλέον σε μάστιγα για την σημερινή. Όσον αφορά στην ανακοίνωση του Δ.Σ. του ΣΕΔΑΠ, για το ίδιο θέμα, σύντομα θα ενημερώσω τους πολίτες με στοιχεία για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.