Δημοτικός Θερινός Κινηματογράφος «ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ»: Έναρξη στις 13 Ιουλίου

Στις 13 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9 μ.μ., ξεκινούν οι κινηματογραφικές προβολές του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου “ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ”, στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής. Την εναρκτήρια ημέρα, θα προβληθεί (σε μια μόνο προβολή) η ταινία “1922”, του Νίκου Κούνδουρου, ως αφιέρωμα στην επέτειο των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή.

Εξαιρετικές ταινίες για όλους, ενήλικες και παιδιά, θα σας κρατήσουν συντροφιά τις καλοκαιρινές νύκτες στην πόλη μας, σ΄ένα δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον. Συνεχίζεται και φέτος η συνεργασία μας με την Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής, με προβολές της κάθε Τετάρτη (πλην της 13/7). Ο χώρος διαθέτει κυλικείο.

Δεν ισχύουν περιορισμοί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καλό θα ήταν όμως όλοι να προσέχουμε.

Καλό κινηματογραφικό καλοκαίρι!

Σπύρος Παπασπύρος

Πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων