1ο ΕΠΑΛ: Ντομάτες …παραγωγής μας για 2η χρονιά στο Κοινωνικό Μαγειρείο!

Στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, προσφέραμε ντομάτες …παραγωγής μας στις 7/07/22. Τις ντομάτες παρέδωσαν ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Ντάβος Κωνσταντίνος, συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, εκπαιδευτικό και μέλος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, και τον εκπαιδευτικό του Ε.Κ. Αγίας Παρασκευής Κώστα Κωνσταντακέλλη, ενεργό μέλος της ομάδας που φροντίζει τον λαχανόκηπο.

Οι ντομάτες και τα ντοματίνια, γύρω στα 20 κιλά, είναι παραγωγή του βιολογικού λαχανόκηπου που καλλιεργείται με μεράκι στην ταράτσα του σχολικού κτιρίου, παράγοντας επίσης σε μικρές ποσότητες και άλλα εποχικά λαχανικά. Είναι η δεύτερη χρονιά φέτος, που η σχολική κοινότητα προσφέρει μέρος των παραγόμενων καρπών στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Στο Κοινωνικό Μαγειρείο, στην οδό Ρόδων 13, μας υποδέχτηκαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, κ. Κωβαίος, η Διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, κα Αντωνία Γκίνη, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, Θεόδωρος Μπουρλιάσκος, καθώς και εργαζόμενοι. Η κα Γκίνη ενημέρωσε για το έργο της δομής, όπου παρέχεται καθημερινά σίτιση σε άπορους, άστεγους, άνεργους και ηλικιωμένους, με κριτήρια τα οποία έχουν εκ των προτέρων οριστεί και εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο. Οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγίας Παρασκευής -Κοινωνικό Μαγειρείο, Παντοπωλείο και Φαρμακείο- προσφέρουν πολύτιμο έργο, στηρίζοντας τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες της πόλης μας και καλύπτοντας βασικές και πολύ σημαντικές ανάγκες τους.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων