Ξανά μαζί Ζορμπάς και Αλεξόπουλος με στόχο τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023

“Συναντηθήκαμε , με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Φώτη Αλεξόπουλο , συζητήσαμε για τα θέματα της πόλης μας και συναποφασίσαμε την κοινή πορεία μας , προς τις επόμενες εκλογές”.

Με αυτές τις λίγες σειρές ανακοινώθηκε σήμερα δημόσια η επιστροφή του κ. Φώτη Αλεξόπουλου στην δημοτική παράταξη “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Αλεξόπουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, ως υποψήφιος με την παράταξη του Βασίλη Ζορμπά, είχε εκλεγεί 11ος στη σειρά δημοτικός σύμβουλος λαμβάνοντας 296 σταυρούς, αφήνοντας πίσω του πολλά σημαντικά μετέπειτα στελέχη.

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων