Προσπάθεια εμπρησμού με γκαζάκι στο λόφο Τσακού καταγγέλλει ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος

Σύμφωνα με καταγγελία του Δημάρχου Παπάγου Χολαργού, κ. Ηλία Αποστολόπουλου, κάποιος άνδρας προσπάθησε να βάλει φωτιά με γκαζάκι στο λόφο Τσακού. Ευτυχώς η φωτιά έγινε γρήγορα αντιληπτή από την ΔΑΠΑΧΟ και αντιμετωπίστηκε άμεσα. Όπως ενημερώνει ο κ. Αποστολόπουλος το σχετικό βίντεο θα κατατεθεί στην Αστυνομία μαζί με μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Αναλυτικότερα ο Δήμαρχος αναφέρει:

“Προσπάθεια εμπρησμού. Άμεση επέμβαση της Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Φωτιά ξέσπασε χθες στον λόφο Τσακού γύρω στις 20.00 το βράδυ. Άμεσα επενέβη η Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού, καθώς και ο Δήμος μας και ευτυχώς η φωτιά σβήστηκε πολύ γρήγορα.

Στο βίντεο που έχουμε στα χέρια μας από κάμερα στο εργοτάξιο Χολαργού, φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για εμπρησμό.

Παρακολουθείστε το βίντεο εδώ.

Σύμφωνα με το βίντεο ένας μαυροντυμένος άνδρας φαίνεται να πηγαίνει προς το δέντρο, πίσω από το όχημα του Δήμου και στη συνέχεια στο σημείο αυτό ξεσπά η φωτιά. Στο σημείο επίσης βρέθηκε γκαζάκι.

Το βίντεο, καθώς και μήνυση κατά παντός υπευθύνου θα κατατεθούν άμεσα στην αστυνομία.

Σε περίπτωση που κάποιος περαστικός αντιλήφθηκε κάτι σχετικό με το περιστατικό, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσει με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Πετράκη (695 1780959).

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές μας, το προσωπικό του Δήμου, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Πετράκη και τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Σιαμάνη για την άμεση κινητοποίησή τους, όπως επίσης και τον 4ο Πυροσβεστικό Σταθμό και όσους από τους γύρω δήμους, έσπευσαν να βοηθήσουν.”

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.