Νικόλαος Ζόμπολας: Συντάσσομαι με την παράταξη του Βασίλη Ζορμπά

Συντάσσομαι με την υποψηφιότητα του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά και την παράταξη του για τις επόμενες δημοτικές εκλογές και δηλώνω έτοιμος και ενεργός.

Θεωρώ ότι ο Βασίλης Ζορμπάς είναι πόλος σταθερότητας και κυρίαρχος εκφραστής της ευρύτερης παράταξης της πόλης μας και ως εν ενεργεία δήμαρχος με δύο θητείες ήδη και ολοκληρωμένη εμπειρία θα συσπειρώσει όλο το υγιές και αξιόλογο δυναμικό της πόλης μας που τους ενδιαφέρει να προσφέρουν και θα εργαστώ κι εγώ προς αυτή την κατεύθυνση.

Η 3ετής στήριξη και συνεργασία μου με την δημοτική αρχή ως Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος με κάποιες μικρές διαφοροποιήσεις πολιτικής, είχε δημιουργικό και δημοκρατικό χαρακτήρα και η άμμισθη θέση μου είχε χαρακτήρα προσφοράς, χωρίς πολιτικά ανταλλάγματα και προϋποθέσεις. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις της καθολικής ενότητας της παράταξης και της εκλογής από τον Α ‘ γύρο των επόμενων εκλογών και έχω προσωπικό στόχο την ανανέωση προσώπων και πολιτικής.

Αντιδήμαρχος Νεολαίας Νικόλαος Ζόμπολας

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.