Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι του OΑΣΘ

Στάση εργασίας κάνουν σήμερα, Τρίτη 2 Αυγούστου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ.

Ωστόσο θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας και συνολικά 50 λεωφορεία θα κινούνται στην πόλη για αυτό το τετράωρο. 

Επίσης, κανονικά θα λειτουργήσουν τα ειδικά διασκευασμένα οχήματα εξυπηρέτησης των ατόμων με αναπηρίες.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν, σχετικά με τα αιτήματά τους, πως το μόνο που έχουν λάβει μέχρι τώρα είναι υποσχέσεις.

«Τα ζητήματα που απασχολούσαν τους εργαζόμενους έχουν επιλυθεί. Η κυβέρνηση ανέλαβε νομοθετικές πρωτοβουλίες και ρύθμισε τόσο το ζήτημα των επιδομάτων Θέσης Ευθύνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, όσο και την μη επιστροφή των αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών. Είναι ζήτημα λίγου χρόνου να διευθετηθεί και το θέμα των μη μισθολογικών παροχών, μέσω της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Συνεπώς, δεν υπάρχει λόγος για κινητοποιήσεις μέσα στην περίοδο του καλοκαιριού», αναφέρει από την πλευρά του Οργανισμού ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, καθηγητής Γιώργος Σκόδρας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.