Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για ληστεία σε βάρος ανηλίκου στην Αγία Παρασκευή

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες (5-8-2022) στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής και του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, 2 ανήλικοι ημεδαποί (17 ετών), για ληστεία σε βάρος ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος άλλων δύο ημεδαπών, οι οποίοι αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 4 Αυγούστου 2022, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι κινούμενοι με αυτοκίνητο στην Αγία Παρασκευή, προσέγγισαν ανήλικο και με χρήση αντικειμένων (πλαστικό σφυρί και γκλομπ), τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν ταυτότητα, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Ο παθών μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα ένας από τους δράστες, ενώ ταυτοποιήθηκε και έτερος, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκε το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.